Жовтень 2019

Azerbaijan, Baku 10 – 12 October 2019 Пройшов VI й Євразійський форум бухгалтерів та аудиторів 2019, який відбувся з 10 – 12 жовтня 2019 року в м. Баку, Азербайджан. Організатор: Асоціація професійних фінансових менеджерів (APFM/ICFM & ICB Azerbaijan) Азербайджанської Республіки, генеральний партнер SOCAR, партнери заходу Azerbaijan Airlines, ASC, SAL YAN OIL, ZENITH ARAN, ICFM & ICB та інші. Форум відбувся за підтримки Аудиторської палати Азербайджанської Республіки та Спілки економістів Азербайджанської Республіки.

Тема Форуму – «Облік та аудит: сучасні зміни»

Основна мета форуму – проведення професійних дискусій у сфері динамічного розвитку глобалізованої світової економіки, ефективного використання фінансових ресурсів, підвищення прозорості та підзвітності в системі управління та в соціально-економічному житті загалом, аналіз існуючих проблеми, уточнення діяльності відповідних інституційних механізмів з урахуванням міжнародного досвіду та отримання реальних результатів щодо просвітництва та міжнародного співробітництва.

Форум об’єднав експертів та професіоналів у галузі інвестиційних проектів, менеджменту, фінансової звітності та аудиту, внутрішнього контролю, правових та судових аспектів, керівників бізнесу, а також представників професійних органів, регуляторів з країн СНД, Європи та Азії: представники IFAС, Азербайджану, Великобританії, Македонії, Чорногорія, Угорщина, Естонії, Литви, Латвії, України, Грузії, Греції, Індії, Туреччини, Молдови, Румунії, Білорусі, РФ, Казахстану, Узбекистану та інші.

Спікери та учасники заходу зосередили увагу на проблемних аспектах розвитку професії, та напрями діяльності органів регулювання обліку і аудиту, виступили із пропозиціями щодо підвищення ролі аудиторів і бухгалтерів у сучасному світі.

Заходи приурочені до Форуму: Урочисте Відкриття Форуму. Робота Форуму в сесіях. Закриття Форуму.

На урочистому відкритті Форуму слова з привітанням та побажаннями плідної роботи до учасників виступила Олена Хорікова передала вітання особисто від президента Гаррі Картера Garry Carter ICB Global & ICB & ICFM, від партнерів міжнародної мережі ICB Global & ICFM Великобританії та Східної Європи, вітання від представників державних органів України НКЦПФР, МФУ, НБУ, Університету “Україна”, аудиторського та бухгалтерського українського співтовариства, урочисто були вручені подарунки Організаторам та партнерам Форуму Асоціації професійних фінансових менеджерів (APFM/ICFM & ICB Azerbaijan) Азербайджанської Республіки, SOCAR Азербайджанської Республіки, Аудиторської палати Азербайджанської Республіки та Спілки економістів Азербайджанської Республіки.

На Форумі від Інституту ICFM Великобританії в Україні, була модератором 4 й сесій та виступила – Ольга Єльченко з темою “Комітет з аудиту: створення, функції та повноваження. Світова практика /Audit Committee: Creation, Function and Authority. World practice” ICFM UK Ukraine & ICB & ICFM Eastern Europe, Member of the Methodological Council.

Українська делегація була представлена ​​в складі 9 чоловік. ICFM UK Ukraine & ICB офіційний партнер Євразійського Форуму бухгалтерів і аудиторів у Азербайджані на території України.

Асоціація професійних фінансових менеджерів (APFM/ICFM & ICB Azerbaijan) Азербайджанської Республіки та Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів Великобританія в Україні (ICFM UK Ukraine & ICB) має офіційний Меморандум та багаторічне партнерство між собою, професійні стосунки для розвитку і процвітання спільних інтересів, ділове співробітництво та участь у в спільних міжнародних проектах.

Щиро дякуємо Організаторам, співорганізаторам та партнерам Форума за гостинність та партнерські відносини, особиста подяка команді Асоціація професійних фінансових менеджерів (APFM/ICFM & ICB Azerbaijan) – Нурія Новрузова, Раміль Багиров, SOCAR – Сулейман Гасимов, Рауф Рзаев, Рашад Асерзаде, Aydin Mamedov, Parnava Hasanova, Gulnara Qanbarova, Vasiv Hemzetov та богатьом нашим друзям та партнерам Азербайджану, всім делегатам та спікерам Форуму іншіх країн – учасниць.

Привітний та щирий народ Азербайджану, неймовірне та казкове місто Баку ти залишив частину себе у нашому серці знову: привітність, східна мудрість, традиції та культура, і багато нових друзів Азербайджану та з інших країн – учасниць.

Детальніше дивиться на сторінці Інституту ICFM UK Ukraine https://www.facebook.com/icfm.org.ua/

Дивіться фото https://www.irista.com/gallery/lfaqs50dmhlq

Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download intex firmware
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free