23 Грудня 2019

Україна, Київ, 23 грудня 2019 р. Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine & ICB на засіданні Вченої Ради Університету “Україна” University “Ukraine”, в особі Президента П. М. Таланчук, офіційно підписали Договір о партнерстві – співпраці з Інститутом Сертифікованих Фінансових Менеджерів Великобританії в Україні (ICFM UK Ukraine), де було вручено Сертифікат Акредитації центру та регіонального партнера для Open International University of Human Development “Ukraine”.

zastavka

Відкритий міжнародний Університет розвитку людини “Україна”, має 32 філії по всій території України https://ab.uu.edu.ua/edu
🔺 Університет “Україна” – унікальний вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, котрий вносить вагомий внесок у зміцнення інтелектуального потенціалу нації України.
🔺 Спектр із 45 спеціальностей, охоплює найбільш конкурентоспроможні на ринку праці професії.
🔺 Зміст навчально-виховного процесу визначено на основі новітніх досягнень педагогіки і з урахуванням передового досвіду кращих не лише вітчизняних, а й закордонних вищих навчальних закладів.
🔺 Університет має державно-корпоративне замовлення на підготовку фахівців, введено наукові, спортивні та інші стипендії, в тому числі й іменні.
🔺 Понад 75% професорів, докторів, кандидатів наук мають державні нагороди.
🔺 Серед студентів університету та його випускників: 18 олімпійських, параолімпійських та дефлімпійських чемпіонів, які мають по декілька урядових нагород.
Ми впевнені, що наша суспільна співпраця та партнерство, принесе ще більше вагомого внеску, можливість отримання міжнародної освіти з програм ICFM & ICB Великобританії, для студентів та викладачів Університету « Україна», збільшення професійного кадрового потенціалу, і вагомий імідж привабливості для нашої країни в міжнародному співтоваристві.

Ми дякуємо нашим партнерам, та бажаємо нам плідної спільної співпраці, і розвитку для подальшої освіти згідно міжнародним стандартам світу.

Нас дуже вразило відношення персоналу до відвідувачів, їх відкритість і пропозиція допомогти – почуття гідності та поваги до людей, починаючи від охорони, і тих хто нам зустрічався на нашому шляху, зауважимо що, Альона Хорікова з Наталкою Яблонською (не представлялися, та приїхали на 30 хвилин раніше), це участь персоналу закладу допомогти відвідувачам і щира люб’язність: такого ми давно не зустрічали – відкритість та повага до людей.

По-домашньому студентська їдальня, творче оформлення зроблено студентами, і ми звичайно не втрималися , та випили там філіжанку кави. Відчуття теплоти і затишку, відчувалося в кожному куточку, і звичайно це велика заслуга колективу та Президента Університету, це – вміння зібрати біля себе кращих з кращих❗️

В такому Університеті – є бажання вчитися, і величезна мотивація для всіх: викладачів, студентів, адміністративного і технічного персоналу.
🔺Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine & ICB Святкування прийдешніх Новорічних та різдвяних свят у колу родини колективу Університету “Україна” University “Ukraine” .
🎅🎄Магічне та чарівне святкування, атмосфера, яка дає почуття родинного свята: Святий Миколай, українські пісні чарівних двох співачок, виступ ансамблю, конкурси, подарунки, танці, чудова українська кухня – все це відчуття свята, як в дитинстві – чарівно і затишно.
Ось так вміють викладачі – вчені, не тільки нести світло в освіту та науку , а й тепло, щиро відзначати свята.

Дякуємо Президенту Університету ” Україна ” Петро Михайлович Таланчук, фінансовому директору Валентині Журавльовой, Олександру Пришедько, Адміністрації університету, усім організатором, артистам та учасникам цього чарівного свята за теплоту, яку, вони подарували всім присутнім .
Ви подарували частинку душевного тепла і радість дитинства, усім хто був на святкуванні, щиро Дякуємо ви дійсно унікальний і єдиний , такий Університет в нашій країні! Успіхів вам та нових досягнень❗️
Бути студентами такого закладу – це престижно і потрібно цим пишатися❗️
Дякуємо за запрошення, партнерство та довіру до ICFM UK Ukraine & ICB & ICB Global

🔹Детальніше про Університет “Україна” https://ab.uu.edu.ua/about_us

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
online free course
download mobile firmware
Download WordPress Themes Free
download udemy paid course for free