Жовтень – Грудень 2019

Україна 04 жовтня 2019 р. стартував VІІ конкурс студентських науково-практичних робіт за тематикою: «Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи». Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів (Великобританія ICFM), разом із нашими партнерами – ГС «Палата аудиторів та бухгалтерів України» і ПВНЗ «Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів», входить до складу організаційного комітету та журі.

Мета VІІ Конкурсу студентських науково-практичних робіт – активізація науково-пізнавальної роботи студентської молоді, залучення талановитих студентів до професійної спільноти, сприяння працевлаштуванню обдарованих випускників.

Для кого:студенти III-VI курсів.

? Ми очікуємо Ваші роботи, проактивні та перспективні студенти, майбутні бухгалтера, економісти та фінансисти! Не зволікайте та прокачайте свої сили і здібності!

?Напрями науково-практичних досліджень:
☑ Практика впровадження МСФЗ в Україні: досвід і проблемні питання.
☑ МСФЗ-звітність: обліково-аналітичне та методичне забезпечення.
☑ МСФЗ для малого та середнього бізнесу: впровадження в Україні.
☑ Впровадження МСФЗ в державному корпоративному секторі економіки.
☑ Роль МСФЗ в розвитку ринку фінансових послуг.

Участь для конкурсантів та співорганізаторів безкоштовна.

Ключова інформація:

?1 етап (заочний) – подача робіт на конкурс (до 15 листопада 2019 р. включно) і відбір фіналістів.

Оголошення фіналістів – 01 грудня 2019 р.

? 2 етап (очний) – презентація фіналістами своїх робіт, відбір та нагородження Переможців 14 грудня 2019 р.

Роботи мають бути пошуковими за своїм характером, мати наукове і прикладне значення. Конкурсні роботи приймаються лише українською мовою, оформлюються згідно з вимогами.

❗️Вимоги до конкурсних робіт:
✔️ реферат роботи – 3 сторінки (формат А4), розмір шрифту – 14, інтервал – 1,0, абзац – 1,25 см, шрифт – Times New Roman (повинен бути представлений у вигляді тез для публікації у збірнику конференції).
✔️ резюме автора та відомості про керівника;
відповідність обраній тематиці;
✔️оригінальність тексту;
✔️ структурування роботи (вступ, актуальність обраної проблематики, рівень розробленості проблеми, огляд фахової літератури, суть науково-практичної роботи, висновки з акцентом на науковий і практичний результат);
✔️ наявність посилань на використані джерела;
відповідно оформлений список використаних джерел;
на титульному аркуші обов’язково зазначається напрям науково-практичного дослідження, за яким представлена конкурсна робота;
✔️ обсяг роботи – не більше 30 сторінок без урахування додатків (з одного боку аркуша паперу формату А 4 (210 х 297 мм), розмір шрифту – 14, інтервал – 1,5, абзац – 1,25 см, шрифт – Times New Roman);? Роботи на конкурс слід направляти на електронну адресу: chief@amsfo.com (для забезпечення дистанційного доступу організаторів, членів журі). Члени журі матимуть змогу оцінити всі роботи і колегіальним рішенням вибрати фіналістів.

? Організаційний комітет та конкурсна комісія (журі) складатиметься з представників вишів, Інституту Сертифікованих Фінансових Менеджерів (Великобританія , ICFM), Громадської спілки «Палата аудиторів та бухгалтерів України», ПВНЗ «Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів», Агентства з МСФЗ.

? Реферати фіналістів Конкурсу будуть опубліковані на сайті відкритої Міжнародної інтернет-конференції «МСФЗ: дослідження, наука, практика, імплементація» (http://konf.amsfo.com.ua/).

Для фіналістів та переможців Конкурсу – проходження практики в аудиторських та консалтингових компаніях, сприяння у працевлаштуванні, листи для роботодавців, прийняття у асоційовані члени Громадської спілки «Палата аудиторів та бухгалтерів України», почесні грамоти від організаторів, сертифікати на безкоштовне навчання, участь в семінарах, тренінгах, подарунки та призи ?

У разі виникнення запитань звертайтесь за телефоном: 044 279 83 27, або на електронну пошту: masba.ukr@gmail.com
Чекаємо на Вашу участь у конкурсі!









Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
online free course
download redmi firmware
Premium WordPress Themes Download
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=