Новини

Травень – червень 2020

Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів Великобританії в Україні ICFM & ICB та партнери Східної Європи. 27 травня 2020 року. Інтернет-зустріч партнерів зі Східної Європи та Азії, Азербайджану, Грузії, Казахстану, Молдови, Узбекистану, України, Білорусі та Великобританії.

Травень-червень 2020

Україна, Київ, Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів Великобританія в Україні ICFM & ICB та партнери Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України. Починаємо поступово виходити з режиму Online, і за працю з новими проектами, метою та планами. Спілкування, взаємини, партнерство та підтримка – це наше усе ❗️

Березень – червень 2020

ICB TV COVID-19. Великобританія, Лондон. ICB & ICFM & ICB Global. У першому з того, що зараз є регулярною серією, Президент ICB Global Гаррі Картер та Жаки Маунт обговорюють останні урядові заяви, пов’язані з COVID-19, що зачіпають бізнес. Команди ICB & ICFM та усі партнери ICB Global в світі працюють в звичайному режимі online, та завжди готові надати інформацію та підтримку в разі потреби, ми будемо публікувати оновлення на веб-сайті ICB & ICFM та у соцмережах Facebook, YouTube, Tweeter, Instagram в міру необхідності.