Новини

23 Грудня 2019

Україна, Київ, 23 грудня 2019 р. Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine & ICB на засіданні Вченої Ради Університету “Україна” University “Ukraine”, в особі Президента П. М. Таланчук, офіційно підписали Договір о партнерстві – співпраці з Інститутом Сертифікованих Фінансових Менеджерів Великобританії в Україні ( ICFM UK Ukraine), де було вручено Сертифікат Акредитації центру та регіонального партнера для Open International University of Human Development “Ukraine”.

20 грудня 2019

Офіс Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine & ICB, Kиїв, 20 грудня 2019. Успішно пройшла підсумкова річна сесія 2019 Strategic Focus- group ICFM UK Ukraine & ICB, за участю Юрія Наврузова та Альони Хоріковій з теми «7 кроків до Успіху і Щастя❗️».

Грудень 2019

Україна, м.Київ. У офісі  ICFM UK Ukraine & ICB 14 грудня 2019 р. пройшли Підсумки Фіналу VІІ конкурсу студентських науково-практичних робіт за тематикою: «Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи». Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів (Великобританія ICFM), разом із нашими партнерами – ГС «Палата аудиторів та бухгалтерів України» і ПВНЗ «Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів», Агентства з МСФЗ, входить до складу організаційного комітету та жюрі.