Новини

Жовтень – Грудень 2019

Україна 04 жовтня 2019 р. стартував VІІ конкурс студентських науково-практичних робіт за тематикою: «Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи». Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів (Великобританія ICFM), разом із нашими партнерами – ГС «Палата аудиторів та бухгалтерів України» і ПВНЗ «Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів», входить до складу організаційного комітету та журі.

Жовтень 2019

Azerbaijan, Baku 10 – 12 October 2019 Пройшов VI й Євразійський форум бухгалтерів та аудиторів 2019, який відбувся з 10 – 12 жовтня 2019 року в м. Баку, Азербайджан. Організатор: Асоціація професійних фінансових менеджерів (APFM/ICFM & ICB Azerbaijan) Азербайджанської Республіки, генеральний партнер SOCAR, партнери заходу Azerbaijan Airlines, ASC, SAL YAN OIL, ZENITH ARAN, ICFM & ICB та інші.  Форум відбувся за підтримки Аудиторської палати Азербайджанської Республіки та Спілки економістів Азербайджанської Республіки.

Жовтень 2019

Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine Office Kyiv, 04 October 2019 Strategic focus-group ICFM з Юрієм Наврузовим. Професійно, а головне з практичними кейсами пройшла зустріч та дискусія, приклади з відеофільмом фокус-групи учасників V засідання з теми «Чарівна Формула Керівника»