Новини

Вересень 2021

Україна, Київ. Крок за кроком – шлях до успіху❗️ Вручення нагород LUCA Awards 2020 номінантам Олександру Пришедько та Олегу Цибулі, при підтримці Опікунськоі Ради ICFM UK Ukraine, та спілкуванні у колі друзів, партнерів та колег.
Сяйво, котре в нас всередені та наша щира посмішка і підтримка, це той стан який ми разом випромінюємо в світ…

Липень 2021

Україна. ICFM UK Ukraine & ICB & BCP & SJС “UKRHYDROENERGO”.
ТОП – Менеджери та Керівництво ПрАТ Укргідроенерго, переймають КРАЩІ СВІТОВІ ПРАКТИКИ у РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВА та посилюють експертизу в антикризовому управлінні; підтримуючи найкращі світові практики правління компаніями.
В Укргідроенерго розпочалися сесії семінарів на тему «Основи ризик-менеджменту», участь у якому бере керівництво, директора департаментів Укргідроенерго разом з генеральним директором Ігорем Сиротою.

Червень 2021

ICFM Global Eastern Europe. Azerbaijan ICFM & ICB and Ukraine. Баку – Нахчіван АР, Азербайджан, з 15 по 19 жовтня 2021, пройде Міжнародна Конференція «Світова криза та інстументи протистояння. Сучасне володіння МСФЗ. Запровадження Ризик Менеджменту, Внутрішнього аудиту та Управління проектами. Фінансового Менеджменту. Освіта. Досвід світових країн».