Березень 2019

ICFM UK Ukraine NEW Programs qualification MFM ICFM UK. 

Представляємо нову кваліфікацію програми “Фінанси для нефінансових менеджерів”. Зберігайте спокій, беріть фінанси – під управління і контроль! Програма MFM, представлена ​​для Власників бізнесу і Підприємців, Директорів з розвитку та Комерційних директорів.

Мета – отримання базових знань і навичок в управлінні фінансами і оптимізацією витрат, шляхи вирішення нового етапу розвитку зростання бізнесу і утримати його від падіння, формування і бачення стратегії, для ефективного комплексного управління функціональними процесами організації, відповідно до цілей і завдань Вашого підприємства. Сучасний бізнес характеризується безперервною боротьбою, а стратегія і управління процесами, пов’язана з досягненням перемоги.

Диплом MFM, ICFM Великобританія, це міжнародне визнання високого професіоналізму та рівня, відкриває власникові шлях до нового успішному розвитку бізнесу, нового підходу до формування іміджу і престижу своєї компанії.

Програма “Фінанси для нефінансових менеджерів” складається з 2 модулів: “Стратегічні інструменти управління фінансами та прийняття рішень”, Dip SMF і “Планування та управління”, Dip PMC. Після проходження есе і тести (Rus / Houses). Отримання Diploma MFM in English.

Найважливіше після навчання Ви отримаєте:
1. комплексні професійні знання керівника з управління функціональними процесами в організації;
2. формування стратегії, Balance Sore Card – BSC, SWOT-аналіз, CVP (витрати-обсяг-прибуток), GAP (аналітика розривів);
3. оптимізація фінансових потоків, управління витратами;
4. вивчіть основні етапи побудови системи управління фінансами компанії;
5. розгляньте питання управління фінансовими потоками компанії, постановки бюджетного управління управлінського обліку, управління витратами, фінансової звітності та оподаткування;
6. підвищите свою особисту ефективність керівника і побудуєте ефективно працюючу структуру компанії;
7. систематизуєте наявні знання і придбаєте навички побудови і впровадження системи управління процесами;
8. отримаєте знання, вміння і навички побудови комплексної та ефективної системи управління фінансами та витратами, відповідно до стратегії і завданнями Вашого підприємства.

Нам подобаються пункти 2 і 3! А вам?

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
online free course
download karbonn firmware
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free