Червень – Липень 2022

Великобританія, Лондон. Зустріч ICB Global та ICFM Global у Лондоні. У всіх одна мета і місія: Перемога України. Англійський старовинний клуб джентльменів та прем’єр-міністрів The Carlton Glub, дє відбулася зустріч з членом Парламенту Великобританії, ICB Global та представниками ICFM Eastern Europe, присвячена до 15 річчя Інституту в Східної Європи, і нагородження партнерів до цієї ювілейної подіі.

Ми дякуємо міжнародній мережі Інституту ICB Global, Президенту Гаррі Картеру та співзасновниці Джун Картер, директору з розвитку Амі Коупленд, за організовані зустрічі в Лондоні з Бобом Блекманом, членом Парламенту Великобританії.

ICB Global написав: Ми мали честь вітати наших партнерів з Інституту Сертифікованих Фінансових Менеджерів, ICFM, на обіді в ексклюзивному лондонському клубі Carlton Club, щоб відсвяткувати 15-річчя його заснування.

Це була фантастична подія, яка привабила виступити на ній голову загальнопартійноі Парламентської групи з питань України та Азербайджану, члена Парламенту мистера Боба Блекмана, і ми були раді бачити там стільки наших міжнародних партнерів та членів, представників делегатів з Азербайджану, Казахстану та України.

Президент Гаррі Картер зауважив, що ми не політичний Інститут, але ми завжди стоїмо на захисту та в підтримці до наших партнерів і членів. Наше плече завжди з вами.

Ми вдячні та пишаємося, коли член Парламенту Великобританіі, тримає в своїх руках прапор України, з особливою увагою та діями підтримки для України.

Відбулося вручення 6 нагород Luca Awards, номінантам та переможцям з України: Наталіі Спіженко – Клініка Онкології імені Спіженко та Олені Нусінової, і ювілейні Сертифікати: Олені Хорікової, Олені Новікової, Тіму та Олені Вудхаузам та представникам з Азербайджану і Казахстану.

ICB Global: Ми були глибоко зворушені розповідями, тих партнерів і членів представників з України, деякі з яких зіткнулися зі значними труднощами протягом останніх місяців війни в Україні, та які доклали особливих зусиль, щоб відвідати цю подію.

Однак очевидно те, що саме потужна мережа підтримки серед наших членів, партнерів робить нас професійною організацією, і ми щиро дякуємо бухгалтерам ICB Global та фінансовим професіоналам у всьому світі за їх підтримку, доброзичливість і бажання створити світ етичної економіки.

15 років ICFM у Східній Європі.

Подіі та дні візиту представників української делегаціі до Лондону, були дужє насиченими та цікавими.

🔺 Прийом St. James’ Palace.

ICB Global: у St. James’ Palace, ми вітали 80 наших неймовірних VIP партнерів, членів і студентів на прийомі в Сент-Джеймському палаці, щоб відзначити 25-річчя нашої підтримки бухгалтерського обліку в усьому світі ❗️

Велика вдячність патрону Інституту ICFM & ICB, Його Високості Принцу Майклу Кентському, за те, що гостинно нас приймав на прийомі в Сент-Джеймському палаці, St. James’ Palace.

Промова в St. James’ Palace, Royal Patron ICB, HRH Prince Michael of Kent GCVO, з перших слів виступу до всіх присутніх в залі, була про Україну … це так зворушливо і до сліз. Щиро вдячні Його Високості за тривалу та постійну підтримку для України .

ICB Global 25 річчя.

🔺The Royal United Services Institute, RUSI.

Відбулася зустріч з Томом Кітінгом, директором Центру з фінансових злочинів і служби безпеки та його помічницею Хелен з Королівського Інституту об’єднаних служб RUSI www.rusi.org Дуже цікава, професійна та жвава дискусія. Пропозиції та Презентації . Важливо, що нас бажали почути, і нас почули, і дії відповідні також будуть. Щиро вдячні ICB, за нашу цікаву зустріч з RUSI. А ми радимо зайти на їх сайт та ознайомитися з їх діяльністю, дужє вражає.

🇬🇧🌍 Підтримка України на всіх рівнях, і це не на словах, а це дії.

Перемога обов’язково буде за Україною. Ми не одні, з нами потужний партнер – Великобританія.
Разом Переможємо.

Ми вдячні кожній людині в Великобританіі та всім країнам Співдружності Сполученого Королівства, за вашу підтримку та дії для України.

Дякуємо всім членам Королівської родини Сполученого Королівства,
Прем’єр-міністру Борису Джонсону, службам Уряду та членам Парламенту Великобританії.

Дякуємо всім, за вашу щоденну підтримку України 🇬🇧🇺🇦

Вдячні всім партнерам і друзям, дякуємо всій світовій мережі ICB Global та ICFM Global 🇬🇧🌍

Особлива подяка всій команді ICB: Аліна Сятковська, Собі Харіхаран, Поллі Трасівулу, Джуліус Тафура, Агата Гуарначча, Пітер Стюарт, Німіша Варсані, Емі Черч, Люсі Браун, Майк Джардін, Джеррі Вуд, Леслі Т. Елліс, Джекі Маунт, усім партнерам , членам та друзям ICB Global & ICFM Global, та всім українським представникам та партнерам.

5 днів безпеки. 5 днів без повітряних тривог. Шлях до Лондону був непростим … спочатку потягом Дніпро-Київ-Перемишль, літаком Краків-Лондон, але ці зустрічі того варті.

Ми повертаємося в Україну, та віримо в нашу нову зустріч з вами – наша неймовірна міжнародна мережа ICB Global & ICFM Global.

До зустрічі на Summit та Luca Awards 2022 у листопаді в Лондоні.

Helen Khorikova team Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine 🇺🇦🇬🇧 партнери та друзі.

#StandWithUkraine 🇺🇦🌎

#15thanniversaryICFMICBUKEasternEurope 🇬🇧🌍

#15річчяICFMICBUKinUkraine 🇺🇦🌎

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧Institute of Certified Bookkeepers

🇬🇧🌍 ICB Global: ICB & ICFM has its representatives in 168 countries. 5200 examination centers in the world. 271 000 students and members in the world.

Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course
download micromax firmware
Download Premium WordPress Themes Free
download udemy paid course for free