Лютий 2019

Kiev Office IСFM UK Ukraine: 13 лютого, успішно пройшла перша сесія засідання стратегічної фокус – групи 2019, “Як доказово виявити розриви між операційними діями і стратегічними намірами компанії” з Юрієм Наврузовим. Учасниками сесії, були розглянуті основні, ключові положення стратегічного менеджменту в компаніях, вимоги стосуються операційної ефективності, і запропоновані шляхи вирішення нового етапу розвитку бізнесу. Дякуємо всім учасникам стратегічної фокус – групи ICFM UK Ukraine, за Вашу участь і спілкування, ідеї і пропозиції, за ваші яскраві презентації, свій досвід, і нове бачення, рішення та шляхи розвитку стратегії бізнесу. Ви найкращі!
Від імені учасників сесії дякуємо Юрію Наврузову і всій команді офісу Інституту!

Чекаємо вас на сесії стратегічної фокус – групи другого етапу, яка відбудеться 3 квітня 2019.

З любов’ю і визнанням ICFM UK & ICB Global.

З усіма матеріалами можна ознайомитися на сторінці Фейсбук https://www.facebook.com/icfm.org.ua/ Института в групі Афілійовані кандидати. Слідкуйте за нашими анонсами на сайті і на наших новиних стрічках сторінок соціальних мереж: Facebook / Instagram / Telegram / Viber – Вас чекає багато сюрпризів та подарунків!

Це – ключове питання. І тільки знайшовши вірну, доказову відповідь на нього можна зрозуміти, чи мають сенс різного роду поліпшення в організації, а значить і витрати безлічі ресурсів, або ж результати діяльності відрізняються від запланованих в допустимих межах.
Очевидно, що не можна зрозуміти чи успішно рухаєшся, не знаючи куди йдеш. Бажана, планова, прогнозована траєкторія руху до кінцевої мети – це база порівняння. Встановлені інтервали допустимих відхилень від неї – це визнання впливу неврахованих \ невідомих чинників, які, тим не менш, забезпечують досягнення кінцевої мети.

Перш ніж відповісти на питання «чому», необхідно переконатися чи дійсно розрив існує. Щоб доказово виявити наявність \ відсутність операційно-стратегічного розриву, потрібно знати:
– Кінцеву мету
– Траєкторію руху до неї
– Інтервали допустимих відхилень від траєкторії і від мети
– Поточні показники діяльності
– Методи порівняння поточних і планових показників.

Як відомо, «місце сидіння» визначає точку зору. З цієї (або інших) причин думки різних функціональних керівників на наявність і ширину розриву розрізняються. Відмінності в думках не обов’язково означає їх помилковість. Узгодження різних думок дозволяє перетворити доказово виявлений розрив в переконливо сприймається усіма зацікавленими сторонами. Група яскравих і успішних рідко виграє у збалансованої команди. При дефіциті гравців замінювати «аби ким» є марною справою. Небайдужі до розриву (як такого в принципі або \ і через призму особистих показників) є хорошими кандидатами в майбутню команду змін. Прояснюємо ситуацію зі стратегією і цілями моєї організації

Модератор нагадає основні положення стратегічного менеджменту і канонічні вимоги операційної ефективності і запропонує учасникам підготувати презентації з ключових питань. Кожен учасник заносить свої пропозиції в робочий зошит, який методично послідовно організовує індивідуальну та колективну роботу під час сесії. Групове обговорення і рекомендації модератора підвищать якість цих презентація. Після закінчення сесії першого етапу кожен з учасників накопичить достатню кількість матеріалів для обговорення з колегами та керівництвом своєї компанії.

Програма робочих засідань сесії:

– Чому операційні дії можуть конфліктувати зі стратегічними установками?
– Як суб’єктивні судження \ оцінки перетворити в доказові твердження такого протиріччя?
– Чому потрібно збалансувати думки різних функціональних керівників щодо природи і глибини розриву?
– Як переконати колег, керівництво в існуванні розриву між операційними діями і стратегічними намірами?

Детальніше

Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
online free course
download mobile firmware
Free Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=