Грудень 2019

Україна, м.Київ. У офісі ICFM UK Ukraine & ICB 14 грудня 2019 р. пройшли Підсумки Фіналу VІІ конкурсу студентських науково-практичних робіт за тематикою: «Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи». Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів (Великобританія ICFM), разом із нашими партнерами – ГС «Палата аудиторів та бухгалтерів України» і ПВНЗ «Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів», Агентства з МСФЗ, входить до складу організаційного комітету та жюрі.

🏆 Вітаємо Переможців – фіналістів VII го Конкурсу студентських науково-практичних робіт на тему “ Міжнародні стандарти фінансової звітності: основи та національна практика, результати та перспективи” , для студентів молоді навчальних закладів України:
І – е місце Мамонова Анастасія та Малиновська Альона – Конкурсна робота з теми ” Облік крипто валют за МСФЗ ” , Київський національний торговельно – економічний університет КНТЭУ м. Київ – керівник Костюченко Валентина Миколаївна;

ІІ – е місце Ганус Ірина – Конкурсна робота з теми ” Імплементація МСФЗ 9 ” Фінансові інструменти ” в систему обліку дебіторської заборгованості , Сумський державний університет м. Суми – керівник Плікус Ірина Йосипівна;

ІІІ – е місце Антоненко Яна – Конкурсна робота з теми ” Інвестиційна діяльність у звітності про фінансові результати “, Національний технічний університет ” Харківський політехнічний інститут ” м. Харків – керівник Кузнєцова Світлана Олександрівна.

Дякуємо за участь у Фіналі ви усі найкращі та є фіналістами:
🔺 Лозоцька Катерина – Конкурсна робота з теми ” Застосування МСБО 16 “Основні засоби” в діяльності суб’єктів господарювання в Україні “, Національний університет біоресурсів і природокористування м. Київ – керівник Калюга Євгенія Василівна ;
🔺 Корнійчук Владислава – Конкурсна робота з теми ” Розвідка та оцінка запасів корисних копалин МСФЗ 6 “, Державний університет “Житомирська Політехніка” м. Житомир – керівник Чижевська Людмила Віталіївна;
🔺 Курмаз Карина – – Конкурсна робота на тему ” МСФЗ для малого та середнього бізнесу: впровадження в Україні “, Центральноукраїнський національний технічний університет ЦНТУ м. Кропивницький – керівник Смирнова Ірина Володимирівна.

Усі номінанти Конкурсу Фіналу отримали Сертифікат Учасника; ціни подарунки та призи від організаторів: річну підписку на журнал « Аудитор України»; Сертифікати на участь у навчанні програм з Dip IFRS ICFM UK; фірмові зонти, годинники та рюкзаки; Сертифікати на дистанційне навчання та участь у семінарах на вебінарах з МАСБА.
Переможці I го місця отримали Сертифікати на участь у іспитах програм ICFM UK, для отримання міжнародного диплому; запропонована співпраця та проходження практики у компаніях ; написання статей у профільних виданнях; членство та участь у професійних організаціях; а також друкована професійна продукція та солодощі.

Керівникам учасників – номінантів, членам Журі були вручені та передані подарунки від організаторів Конкурсу МАСБА – Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів , ПАБУ, ICFM UK Ukraine & ICB.

Організатори та Партнери Конкурсу: МАСБА & ПАБУ & Агентство з МСФЗ & ICFM UK Ukraine & ICB.

Дякуємо усім учасникам , партнерам, групі підтримки, керівникам конкурсантів- номінантів , організаторам Конкурсу та Членам Жюрі : Олена Харламова, Ірина Назарбаєва, Алла Киян, Людмила Новіченко, Наталія Яблонська, Альона Хорікова.

Бажаємо всім подальших професійних висот та розвитку , застосування своїх знань на практиці! Чудове підведення підсумків року для молодих фахівців та входження в новий 2020 рік з новими успіхами!

Мета VІІ Конкурсу студентських науково-практичних робіт – активізація науково-пізнавальної роботи студентської молоді, залучення талановитих студентів до професійної спільноти, сприяння працевлаштуванню обдарованих випускників.
Для кого: студенти III-VI курсів ВНЗ України.

🔺Напрями науково-практичних досліджень:
☑ Практика впровадження МСФЗ в Україні: досвід і проблемні питання.
☑ МСФЗ-звітність: обліково-аналітичне та методичне забезпечення.
☑ МСФЗ для малого та середнього бізнесу: впровадження в Україні.
☑ Впровадження МСФЗ в державному корпоративному секторі економіки.
☑ Роль МСФЗ в розвитку ринку фінансових послуг.

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
free online course
download mobile firmware
Download Nulled WordPress Themes
udemy paid course free download