Грудень 2019

Україна, Київ 28 листопада 2019 року в Міністерстві фінансів України відбулася урочиста церемонія нагородження переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України». Конкурс проводився у три етапи, у двох номінаціях: для бухгалтерів бюджетних установ і комерційних підприємств. Перший та другий етапи проходили в режимі онлайн-тестування на сайті. До третього етапу увійшли 37 конкурсантів.
заставка

Бухгалтери комерційних підприємств повинні були написати роботу за темою: «Які показники включати до фінансового розділу Звіту про управління, щоб він був цінним для інвесторів, кредиторів, суспільства та держави і дозволяв підприємствам успішно залучати фінансування (кредити та/або інвестиції)?». Ну а бухгалтерам бюджетних установ було запропоновано розкрити тему: «Антикризове управління бюджетною установою: форми, методи та процедури, направлені на соціально-економічне оздоровлення фінансово-господарської діяльності окремої галузі». Чому вибір припав саме на ці теми? Система управлінської звітності є складовою системи управлінського контролю, що надає ділову інформацію. Особам, які приймають рішення, сьогодні потрібен доступ до точних даних у режимі реального часу, і вони потрібні їм швидко. Традиційні рішення для бізнес-аналітики дають уявлення лише про те, «що відбулося». Однак нині компаніям потрібен далекоглядний підхід і змога зазирнути в майбутнє: «що відбудеться» і «що ми маємо робити». Це можливо завдяки аналізу, який надає прогнози та пропозиції та, звісно, моделює ситуації. Компанії все частіше намагаються використовувати ці величезні обсяги даних або для скорочення операційних витрат, або для збільшення доходів, або для того й іншого. Використання даних — уже не просто конкурентна перевага для бізнесу, воно необхідне для виживання. За підсумками творчих робіт третього етапу було обрано ТОП-10 бухгалтерів України — 2019, що увійшли до списку Вищої ліги бухгалтерів-управлінців. Вітаємо переможців: Андрієнко Валентину Олексіївну; Демішеву Тамару В’ячеславівну; Дьякову Надію Ігорівну; Левченко Валентину Євгенівну; Миленьку Зою Володимирівну; Пінчук Ольгу Вікторівну; Покас Юлію Анатоліївну; Пугач Вікторію Іванівну; Рудь Катерину Іванівну; Сидорук Віту Вікторівну. За підсумками тестів та SMS-голосування особливу номінацію «Гордість професії» виборола Короєва Ірина Миколаївна. Усі переможці були нагороджені дипломами, подяками від Міністерства фінансів України та подарунками від партнерів: ГО «Спілка автоматизаторів бізнесу» та Інститут сертифікованих фінансових менеджерів Великобританії в Україні ( ICFM UK Ukraine & ICB).

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у Конкурсі наступного року та підтвердити свій професіоналізм!

Вітаємо та дякуємо учасників Конкурсу, Організаторов та Партнерів.

Організатори Всеукраїнський бухгалтерський Клуб “Баланс” та партнери Міністерство фінансів України, «Спілка Автоматизаторів Бізнесу» Київський Національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, група компаній “Баланс”, Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine & ICB, Спілка автоматизаторів бізнесу, UBE, UTEKA, PERFORMIA та інші.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course
download huawei firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course