Червень – Липень 2022

Великобританія, Лондон, прийом у Сент-Джеймс Палацу, St. James’ Palace. “ Мої думки з українським народом та Україною”, з такими словами у своїй промові His Royal Highness Prince Michael of Kent GCVO, Patron of ICB Global and ICFM Global, звернувся до VIP гостей учасників прийому, який був присвячений 25-річчю ICB та 15-річчю ICFM.

Ми Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів Великобританії в Україні ICFM , пишаємося тим, що ми є частиною великої світової мережі ICB Global та ICFM Global : Institute of Certified Bookkeepers та Institute of Certified Financial Managers , який представлен в 168 країні світу.

 

Прийом проходив у знаменитій червоній залі палацу St. James’ Palace, у Лондоні.

 

Його Високість звернув увагу та спілкувався майжє з усіма присутніми на прийомі.

Варто зазначити, що прийом проводився для обмеженого кола VIP-персон, але та теплота та єдність, яка панувала серед усіх запрошених, говорить про одне – це єдність та любов до своєї професії та справи, до тієї місії, яку несе кожен із нас.

 

У промові та зверненні Президента Гаррі Картера, ми ще раз відзначили для себе, той неймовірний внесок у професію фінансиста та бухгалтера, які роблять усе для стабільності та економічного розвитку у своїх країнах.

 

Ми дякуємо всім партнерам, членам і студентам ICB Global & ICFM Global за любов до нашої роботи та справи.

Разом ми є рушійною силою.

 

Ось і ще одне 25 річчя ICB та 15 річчя ICFM ❗️привітали 80 наших неймовірних партнерів, членів і студентів на прийомі в Сент-Джеймському палаці, щоб відзначити 25-річчя нашої підтримки бухгалтерського обліку в усьому світі.

 

Велика вдячність нашому патрону, Його Високості Принцу Майклу Кентському, His Royal Highness Prince Michael of Kent GCVO, Patron of ICB Global and ICFM Global, за те, що гостинно приймав нас на прийомі в палаці Сент-Джеймс.

 

Промова та увага Його Високості до всіх запрошених VIP гостей , а особливо та теплота і підтримка до України зворушила нас до сліз 💙💛

У цьому світі немає гарантій, є лише можливості.
Д. Макартур.

Ми вдячні нашій великій міжнародній родині ICB Global , Президенту ICFM Global & ICB Global Гаррі Картеру, співзасновниці Інституту ICB Джун Картер, директору з розвитку ICB Амі Коупленд, за всі організовані зустрічі в Лондоні, за вашу теплоту, підтримку, відношення та допомогу для України.

 

Stand With Ukraine.
Підтримка з діями для України на всіх рівнях.

 

Повертаючися в Україну, після візиту з Лондону , ми з ще більшою впевненістю, що Україна Переможє , разом з нами надійний партнер – неймовірна Великобританія .

Слава Україні.
Слава Сполученому Королівству Великобританії та країнам Співдружності.

Перемога Украіни буде обов’язково .

 

Дякуємо всім та кожному , за щоденну підтримку для України 🇬🇧🇺🇦

 

Дякуємо всім партнерам і друзям, студентам та членам ICB Global та ICFM Global 🇬🇧🌍

 

Віримо в нашу зустріч , на щорічному глобальному Summit та Luca Awards 2022, November, London.

 

Доєднуйтеся до глобальної міжнародної мережі ICB & ICFM, станьте та будьте з світовою VIP спільнотою .

 

Helen Khorikova ICFM UK Ukraine & ICB 🇬🇧🇺🇦 Партнери та друзі , Команда Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧 Institute of Certified Bookkeepers

#StandWithUkraine 🇺🇦🌎
#15thanniversaryICFMICBUKEasternEurope 🇬🇧🌍
#15thanniversaryICFMICBUKinUkraine 🇺🇦🌎

🇬🇧🌍 ICB Global: ICB & ICFM has its representatives in 168 countries. 5200 examination centers in the world. 269 000 students and members in the world.

Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download micromax firmware
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download