Листопад – Грудень 2019

Великобританія, Лондон. Українська делегація у м.Лондон, прийняла участь у 10–му щорічному Саміту та у церемонії нагородження The LUCA Awards з ICB & ICFM and all partners ICB Global, 24 – 29 November 2019, UK, London. 10 th Annual Bookkeepers Summit ICB, Radisson Blu Hotel in Heathrow.

10 th Annual Bookkeepers Summit ICB Global, 25 – 26 November 2019. The LUCA Awards will be held at the Radisson Blu Hotel in Heathrow.

Представники 10 – го Саміту ICB змогли ознайомиться з міжнародним досвідом, та отримати новини щодо просвітництва та міжнародного співробітництва, узнати про нові тренди в області освітніх послуг, консалтингу, аудиту то що.

Нас чекали виставки, основні сесії, майстер – класи, зустрічі і дискусії виступи: FreeAgent Кевін Лорд поділився кращими порадами на Саміті бухгалтерів https://www.bookkeepers.org.uk/resources/news/bookkeepers-summit/ps-i-love-you/a/8186, Sue Lang MICB PM.Dip, Jo Wood FICB, Zoe Whitman MICB, Ami Copeland ICB director of communications, Peter Stewart ICB, Jacquie Mount С. FICB, Simone Gilbert, Eszter Petrinovics FICB PM.Dip, James Spencer from Taxfiler hosting the Corporation Tax workshop, Tide during Fever Pitch ICB, Gary Turner Xero, Chris Downing Sage, John Conolly ReceiptBank, представники: SmartVault, Trent McLaren, Training Link, Ideal Schools, BrightPay, Aviva, AutoEntry, MyDocSafe та інші.

Президент ICB Global & ICB & ICFM Mr. Garry Carter вітав усіх учасників Саміту та особливо зазначив представників української делегації.
Для української делегації , ще окремо відбулася зустріч з представниками: з питань протидії відмиванню грошей та їх дотриманню зі Стівеном Хардвіком (Stephen Hardwick); та директором з питань протидії відмиванню коштів Джейне Хардвік (Jayne Hardwick), керівник служби розвідки та розслідувань.

Стільки професіоналів, і все під одним дахом! Це був найкращий шанс поспілкуватися з колегами, набути впевненості в тому, щоб удосконалити організації/ бізнес, або дізнатися, як підвищити ефективність і розширити свої можливості.
На церемонії нагородження The LUCA Awards нас чекав феєрверк емоцій для номінантів від України, про це в наступній новині Ви дізнаєтеся які українські організації / компанії були нагороджені високою престижної світової нагородою LUCA.

Дуже насичена програма зустрічей і візитів в Лондоні чекало наших українських делегатів у складі 15 осіб. Звичайно традиційно зустрічі і візит у Парламент Великобританії.

Хочемо висловити велику подяку всім учасникам, спікерам та партнерам Саміту, особливо Президенту ICB Global містеру Гаррі Картеру і всій команді ICB, за сприяння та можливість зустрічей на високих рівнях, високий професіоналізм команди Інституту Institute of Certified Bookkeepers (Making you count)

Наша особлива подяка всім нашим українським делегатам компанії та організації Національний банк України, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України, НАБУ, Університет “Україна”, ПрАТ “Укргідроенерго”, Компанія “Мелодія”, ПАТ «Смарт Холдинг», ВСР, інші наші делегати учасники програм ICFM UK Ukraine & ICB, за можливість взяти участь і поїхати в Лондон, спасибі всім партнерам і команді ІСФМ
Великобританія в Україні ICFM UK Ukraine & ICB: Наталя Яблонська, Юлія Мойсеєнко, Ірина Піньковська, Олена Сідаш, Марина Фоменко, Юрій Наврузов, Олена і Тім Вудхауз, Олена Новікова, і нашому туроператору Наталії Петряшовой – Ви круті та кращі ! Дякуємо!
До зустрічі на Саміті в листопаді 2020 року!

Детальніше дивіться на https://www.facebook.com/icfm.org.ua/

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy free download
download redmi firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course