Листопад 2022

Великобританія. ICB Global & ICFM Global. Лондон вважається фінансовою столицею світу та колискою міжнародного бухгалтерського обліку.

Зрозуміло, що всі глобальні подіі присвячені до Міжнародного дня бухгалтера, які пов’язані з проведенням Global Bookkeeping Week 🌐та світові заходи: The Bookkeepers Summit, LUCA Awards, Inspire Tour і акції Rise ACup починаються тут в Лондоні, в серці фінансового світу.

ICB Global : ICB & ICFM відповідає за організацію щорічного Саміту, який проходить в Лондоні.
Inspire Tour (стимулюючий тур), який проводиться в більш ніж в 50 містах світу, і престижної світової глобальної нагороди LUCA Awards, це “Oscar” в фінансовому секторі , що присуджується за досягнення в своїй професійної діяльності у сфері: бухгалтерії та фінансах, IFRS, аудиту та внутрішнього аудиту, організаціям і працедавцям.
Нагородження та вручення LUCA Awards, проходить щороку в листопаді у Великобританії, Лондон за участю партнерів ICB Global, представників Міністрів членів Парламенту, HM Revenue & Customs HMRC, представників ділового і вищого суспільства Великобританії та світу, дє беруть участь інші сервісні служби: OPBAS, Treasury, London Stock Exchange, FATF, Bank of England та інші.

Саміт це місто, яке надає можливість почути точку зору сучасного фінансового сектору, і ознайомитеся на виставці та на сесіях Summit, з новими сучасними технологіями та багато з цікавими новими проектами та організаціями і сервісами – які пов’язани з фінансовим, економічним та бізнес сектором .
На Саміті завжди є , унікальна можливість поспілкуватися і з Міністрами членами Парламенту, в цьому році з Bill Esterson MP, Shadow Minister for Business and Indystry , Paul Aplin OBE, HMRS Admin Burdens Advisory Board, та іншими представниками, і придбати нові зв’язки ділового співробітництва та Партнерства.
Нас особисто завжди вражає те, що високі посадовці та служби Великобританії, завжди працюють і надають сервіс – для бізнеса та платників податків, дбають по перше, про своїх виборців, та роблять все для покращення життя людей в Великобританії, і це на всіх напрямках.
Мріємо, що колись і в нашої країні будє так само.
Україна – стоїть в пріоритеті та в потужної підтримці на всіх рівнях Великої Британії.

Ми щиро вдячні, всім членам та партнерам ICB Global, за їх потужну фінансову підтримку для України, яку вони створили через фонди; за участь в програмі HOMES for Ukraine in UK , і допомогли у зв’язку з війною в Україні, багатьом українським переселенцям тимчасово отримати захист і свої домівки; члени та партнери ICB проводять постійні Акції, для підтримці в гуманітарних, соціальних та медичних програмах для українців.
І це завжди робиться щиро, по справжньому та від великого серця … і ми розуміємо , що Україна не одна в боротьбі з агресором терористом #russiaterrorist – що ми всі разом обов’язково Переможємо 🇺🇦🇬🇧🌎
Українцями захоплюються і допомагають на всіх напрямках заради Перемоги над рашизмом в 21 столітті .

Щиро дякуємо всім членам та партнерам родині ICB Global, яка присутня в 168 країні світу, всім тим, які підтримують та роблять дії для допомоги і Перемоги України.

Наша неймовірна подяка всій команді, головному офісу ICB в Лондоні, Президенту Iнституту Garry Carter та співзасновниці June Carter, директору з розвитку та комунікацій Ami Copeland , за вашу теплоту та підтримку , за організовані всі заходи і зустрічі на різних рівнях.
В черговий раз зі сцени Summit, Президент ICB Global Гаррі Картер та всі учасники Саміту, привітали представників України, зі словами захоплення нашою мужністю та сміливістю, було наголошено, який нелегкий шлях ми подолали, щоб бути присутніми на всіх заходах від ICB Global в Лондоні.

Ми щиро вдячні українським представникам, які змогли бути у складі офіційних делегатів від України.

 

Ми дужє пишаємося тим, що ICFM UK Ukraine & ICB Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine – є частиною великої родини в світі , по перше завжди неперевершеного та першого в глобальних заходах, по друге професійного та людяного ICB Global and ICFM Global, які завжди стоять на захисту інтересів та підтримці для своїх членів , студентів та партнерів в світі.


Та як кажє Гаррі Картер – ми не політичний Інститут але … але …
Слава Великої Британії та 53 країнам Співдружества 🇬🇧🌍

 

Слава Україні 🇺🇦 Слава ЗСУ

 

Українська Вишиванка в Лондоні, та тиждень без повітряних тривог але думками в рідній Україні …

 

З вдячністю та любов‘ю в серці
Helen Khorikova та всі партнери, команда ICFM UK Ukraine & ICB 🇬🇧🇺🇦 

 

Ласкаво просимо до України .

 

Welcome to ICB Global and ICFM Global 🌎🇬🇧 #GlobalBookkeepingWeek #InternationalAccountingDay
The #BookkeepersSummit #Summit2022 #InspireTour #RiseACup #LUCAAward #London2022 #UK #Ukraine

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧Institute of Certified Bookkeepers

🇬🇧🌍 ICB Global: ICB & ICFM has its representatives in 168 countries. 5200 examination centers in the world. 271 000 students and members in the world.

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
online free course
download xiomi firmware
Download WordPress Themes Free
online free course