Травень 2021

Великобританія, Лондон. ICB визнан найкращою Бухгалтерською організацією року, а телеканал ICB TV отримав нагороду за інновації в бухгалтерському обліку на 18-й щорічній премії PQ Awards в Лондоні.

У свої 25 років ICB вирвала цю гарячу нагороду з рук організацій, які отримали сертифікати століть тому серед яких: ICAEW, ICAS та ACCA, що стало унікальним моментом в 18 – річної історії PQ Awards.

Отримання звання «Найкраща Бухгалтерська організація року» – це значне та заслужене досягнення, яке вказує на силу бухгалтерської професії, яка дійсно показала себе за останній рік розрухи і невизначеності, викликаних пандемією.

Величезні технологічні зрушення, які змінили професію бухгалтерів в останні роки, дозволили процвітати новому поколінню бухгалтерів. Бізнес-модель бухгалтерського обліку завжди мала свої сильні сторони в методології, орієнтованої на цифрові технології, та її орієнтації на надання персоналізованих послуг, орієнтованих на клієнта, будь то приватне або віддалене обслуговування. Дані ONS показують, що кількість підприємств, які повідомляють про те, що їх основною діяльністю є бухгалтерський облік, щорічно зростає з 2017 року в той час, коли кількість бухгалтерських фірм скорочується.

«Це не що інше, як вдалий хід – отримати цю престижну нагороду», – говорить директор ICB зі зв’язків з громадськістю Амі Коупленд. «Це абсолютна нагорода наших членів. Бухгалтери ICB заслужили визнання в той час, коли британські підприємства потребували нашої допомоги більше, ніж будь-коли. Сфера праці змінюється, і це прискорюється пандемією, їх мрії про ведення власного бізнесу, та все більше людей приєднуються до ICB, щоб отримати професійний статус і підтримати нове ділове співтовариство. ICB тут, щоб дати вам можливість розширити можливості підприємств, з якими ви працюєте, та одного разу скоро кожен власник малого бізнесу в країні буде знати, що найважливіше, що вони можуть зробити для свого бізнесу, – це найняти сертифікованого бухгалтера».

Назвавши ICB найкращою Бухгалтерською організацією року на віртуальній церемонії нагородження PQ Magazine редактор журналу Грем Хемблі (Graham Hambly) сказав, що ICB зробив все можливе, щоб забезпечити своїм членам та студентам тот напрямок, в якому вони найбільше потребували. Він пояснив, що ICB був першим бухгалтерським органом, який зробив свої іспити доступними віддалено на початку пандемії, та вказав на надзвичайно успішний Саміт бухгалтерів, в якому взяли участь більше 1000 бухгалтерів зі всього світу. «Обидва показують, наскільки ICB налаштований на своїх членів та студентів», – сказав він.

Увечері Грем представив співзасновнику ICB Гаррі Картеру, який подякував своїй всій команді за «абсолютну блискучу роботу».
Гаррі пояснив: «Це були важкі часи, але я думаю, ми впоралися».
Грем сказав, що нагорода показала, що ICB зробив більше, ніж впорався: «Він виділявся тим, що використовував технології для взаємодії зі своїми членами та студентами, і весь Інститут прийняв виклик, кинутий пандемією».

ICB також отримав приз за інновації в бухгалтерському обліку для ICB TV – регулярного інформаційного веб – відео трансляції прямого ефіру, запущеного в березні 2020 року. На даний час ICB TV охоплює 142 епізоду та має більш 78 000 переглядів, в цілому більше 18 000 годин перегляду.

Грем сказав: «Це була така проста і розумна концепція. Серед гостей церемонії були HMRC, Управління податкового спрощення (Office of Tax Simplification), Казначейство Великобританії, Sage, Xero, Intuit, FreeAgent, Fluidly, та навіть в прямому ефірі з’явився Міністр малого бізнесу. Він був справжнім другом як для учасників, так і для студентів, й став гідним переможцем».

Крім великої перемоги ICB, член правління ICB, доктор Філіп Данн, FICB отримав визнану Спеціальну премію редактора за 50 років роботи в сфері бухгалтерської освіти.

Ви можете подивитися нагородження на YouTube

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧 Institute of Certified Bookkeepers

🇬🇧🌍 ICB Global: ICB & ICFM has its representatives in 137 countries. 5200 examination centers in the world. 250 000 students and members in the world.
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
online free course
download lenevo firmware
Premium WordPress Themes Download
lynda course free download