Жовтень – Листопад 2021

Великобританія, Лондон, щорічна премія LUCA Awards ICB. 25 -та річниця та церемонія вручення нагород LUCA, пройде у м.Лондон в The Londoner, Leicester Square, London, 01 листопада 2021 року.

LUCA – це Оскар світової бухгалтерії, ця щорічна премія LUCA відзначає видатні досягнення в галузі бухгалтерії та фінансів, у програмному забезпеченні, та всіх тіх, хто робить внесок у розвиток професії для бухгалтерів та фінансистів в країнах.

Щорічні нагороди LUCA Awards – це унікальна можливість отримати визнання за свої досягнення в галузі бухгалтерського обліку та фінансах, разом із VIP гостями, представниками професії, уряду та бізнесу.
Нагороди LUCA, є «Оскарами» бухгалтерської професії та вручаються, як визнання видатних бухгалтерів, фінансистів року та багатьох організацій, які доповнюють свій вклад у роботу, яку вони виконують.

Самі нагороди LUCA – це ексклюзивні статуетки Лука Пачолі, ченця-цистерціанця, якому приписують, що він вперше задокументував процес подвійної бухгалтерії, який триває й до сьогодні.

25-та річниця вечері та церемонія вручення нагород LUCA пройде у м. Лондон, The Londoner, Leicester Square, 01 листопада, 2021 року.

Цього року ці престижні нагороди стають ще більш затребуваними, оскільки їх виливають у срібло на честь Ювілейного 25-річчя заснування ICB.

Ми сподіваємось, що ви взмозі приєднаєтись до нас на святковий вечір у найексклюзивнішому супербутіку – готелі Лондона, щоб подивитися прем’єру нашого фільму про 25-річчя, дізнатися та підтримати переможців премії LUCA Awards, та танцювати всю ніч під живу музику.

З питань щодо участі та реєстрації в заході, звертатися до Представництв своїх країн.

Для участі в заході від України реєструватися в офісі ICFM UK Ukraine.

Доєднуйтеся до VIP та будьте завжди VIP❗

Дякуємо що обираєте ICFM & ICB

The Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine 🇺🇦🇬🇧

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧 The Institute of Certified Bookkeepers

🇬🇧🌍 ICB Global: ICB & ICFM has its representatives in 137 countries. 5200 examination centers in the world. 259 000 students and members in the world.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
online free course
download intex firmware
Download WordPress Themes Free
online free course