Жовтень – Грудень 2019

Україна 04 жовтня 2019 р. стартував VІІ конкурс студентських науково-практичних робіт за тематикою: «Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи». Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів (Великобританія ICFM), разом із нашими партнерами – ГС «Палата аудиторів та бухгалтерів України» і ПВНЗ «Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів», входить до складу організаційного комітету та журі.

Мета VІІ Конкурсу студентських науково-практичних робіт – активізація науково-пізнавальної роботи студентської молоді, залучення талановитих студентів до професійної спільноти, сприяння працевлаштуванню обдарованих випускників.

Для кого:студенти III-VI курсів.

🔜 Ми очікуємо Ваші роботи, проактивні та перспективні студенти, майбутні бухгалтера, економісти та фінансисти! Не зволікайте та прокачайте свої сили і здібності!

🔺Напрями науково-практичних досліджень:
☑ Практика впровадження МСФЗ в Україні: досвід і проблемні питання.
☑ МСФЗ-звітність: обліково-аналітичне та методичне забезпечення.
☑ МСФЗ для малого та середнього бізнесу: впровадження в Україні.
☑ Впровадження МСФЗ в державному корпоративному секторі економіки.
☑ Роль МСФЗ в розвитку ринку фінансових послуг.

Участь для конкурсантів та співорганізаторів безкоштовна.

Ключова інформація:

🔺1 етап (заочний) – подача робіт на конкурс (до 15 листопада 2019 р. включно) і відбір фіналістів.

Оголошення фіналістів – 01 грудня 2019 р.

🔺 2 етап (очний) – презентація фіналістами своїх робіт, відбір та нагородження Переможців 14 грудня 2019 р.

Роботи мають бути пошуковими за своїм характером, мати наукове і прикладне значення. Конкурсні роботи приймаються лише українською мовою, оформлюються згідно з вимогами.

❗️Вимоги до конкурсних робіт:
✔️ реферат роботи – 3 сторінки (формат А4), розмір шрифту – 14, інтервал – 1,0, абзац – 1,25 см, шрифт – Times New Roman (повинен бути представлений у вигляді тез для публікації у збірнику конференції).
✔️ резюме автора та відомості про керівника;
відповідність обраній тематиці;
✔️оригінальність тексту;
✔️ структурування роботи (вступ, актуальність обраної проблематики, рівень розробленості проблеми, огляд фахової літератури, суть науково-практичної роботи, висновки з акцентом на науковий і практичний результат);
✔️ наявність посилань на використані джерела;
відповідно оформлений список використаних джерел;
на титульному аркуші обов’язково зазначається напрям науково-практичного дослідження, за яким представлена конкурсна робота;
✔️ обсяг роботи – не більше 30 сторінок без урахування додатків (з одного боку аркуша паперу формату А 4 (210 х 297 мм), розмір шрифту – 14, інтервал – 1,5, абзац – 1,25 см, шрифт – Times New Roman);📧 Роботи на конкурс слід направляти на електронну адресу: chief@amsfo.com (для забезпечення дистанційного доступу організаторів, членів журі). Члени журі матимуть змогу оцінити всі роботи і колегіальним рішенням вибрати фіналістів.

🔺 Організаційний комітет та конкурсна комісія (журі) складатиметься з представників вишів, Інституту Сертифікованих Фінансових Менеджерів (Великобританія , ICFM), Громадської спілки «Палата аудиторів та бухгалтерів України», ПВНЗ «Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів», Агентства з МСФЗ.

📄 Реферати фіналістів Конкурсу будуть опубліковані на сайті відкритої Міжнародної інтернет-конференції «МСФЗ: дослідження, наука, практика, імплементація» (http://konf.amsfo.com.ua/).

Для фіналістів та переможців Конкурсу – проходження практики в аудиторських та консалтингових компаніях, сприяння у працевлаштуванні, листи для роботодавців, прийняття у асоційовані члени Громадської спілки «Палата аудиторів та бухгалтерів України», почесні грамоти від організаторів, сертифікати на безкоштовне навчання, участь в семінарах, тренінгах, подарунки та призи 🎁

У разі виникнення запитань звертайтесь за телефоном: 044 279 83 27, або на електронну пошту: masba.ukr@gmail.com
Чекаємо на Вашу участь у конкурсі!

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
udemy course download free
download lenevo firmware
Premium WordPress Themes Download
free download udemy paid course