Жовтень – Листопад 2019

Україна ICFM UK Ukraine & ICB на протязі 7 років підтримує та виступає партнером Всеукраїнського Конкурса «Кращий бухгалтер України». Організатори Всеукраїнський бухгалтерський Клуб “Баланс” та партнери Міністерство фінансів України, Київський Національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, група компаній “Баланс”, Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine & ICB, Спілка автоматизаторів бізнесу, UBE, UTEKA, PERFORMIA та інші.
Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському Конкурсі “Кращий бухгалтер України 2019”.

Конкурс це – підтвердження високого рівня практичних професійних знань і особистої ефективності головного бухгалтера як вмілого керівника бухгалтерської служби!
Щорічна сертифікація бухгалтерів, що проводиться в рамках щорічного конкурсу «Кращий бухгалтер України» – один з наших найбільш значущих проектів, який покликаний допомогти бухгалтерам побудувати успішну кар’єру і отримати заслужену повагу і визнання у керівника і колег. Конкурс проводиться вже 7-й раз, і в ньому вже взяли участь 39 000 бухгалтерів.

🔺”Головний бухгалтер – експерт в області оподаткування та забезпечення економічної безпеки бізнесу” при проходженні тестування на 1-му етапі конкурсу, який підтверджує високий рівень володіння практичними професійними знаннями в сфері оподаткування та основ права для забезпечення економічної безпеки підприємства.

🔺”Головний бухгалтер – консультант керівника і власників бізнесу з фінансових питань” при проходженні тестування на 2-му етапі конкурсу, який підтверджує високий рівень володіння практичними професійними знаннями в бухгалтерському обліку і складанні фінансової звітності c застосуванням професійного судження, в сфері оподаткування та знаннями основ права для забезпечення економічної безпеки підприємства.
🔺 “Главный бухгалтер – партнер руководителя и государства” при прохождении тестирования на 3-м этапе конкурса, который подтверждает способность самостоятельно принимать финансово-экономические решения, направленные на поддержку.

Отримайте популярність і національне визнання! При проходженні 3-го етапу конкурсу автори 10 кращих творчих робіт будуть названі в топ-10 кращих бухгалтерів України, що публікується щорічно в ділових виданнях, і відзначені подякою Міністерства фінансів України, що підкреслює національне визнання ваших професійних навичок.

Запрошуємо вас брати участь, будьте професійними та завжди на висоті !
👉 Приймайте участь і у Вас усе вийде!
🔺Слідкуйте за анонсами Конкурсу❗️

Підсумки та нагородження учасників пройдуть в листопаді у Міністерстві Фінансів України

Тільки не забудьте зареєструватися для участі у конкурсі: ua-award.org

З повагою організатори і партнери Конкурсу
Детальніше: https://ua-award.uteka.ua/?from=balance.ua

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
lynda course free download
download redmi firmware
Free Download WordPress Themes
online free course