Грудень 2019

Україна, м.Київ. У офісі ICFM UK Ukraine & ICB 14 грудня 2019 р. пройшли Підсумки Фіналу VІІ конкурсу студентських науково-практичних робіт за тематикою: «Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи». Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів (Великобританія ICFM), разом із нашими партнерами – ГС «Палата аудиторів та бухгалтерів України» і ПВНЗ «Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів», Агентства з МСФЗ, входить до складу організаційного комітету та жюрі.

🏆 Вітаємо Переможців – фіналістів VII го Конкурсу студентських науково-практичних робіт на тему “ Міжнародні стандарти фінансової звітності: основи та національна практика, результати та перспективи” , для студентів молоді навчальних закладів України:
І – е місце Мамонова Анастасія та Малиновська Альона – Конкурсна робота з теми ” Облік крипто валют за МСФЗ ” , Київський національний торговельно – економічний університет КНТЭУ м. Київ – керівник Костюченко Валентина Миколаївна;

ІІ – е місце Ганус Ірина – Конкурсна робота з теми ” Імплементація МСФЗ 9 ” Фінансові інструменти ” в систему обліку дебіторської заборгованості , Сумський державний університет м. Суми – керівник Плікус Ірина Йосипівна;

ІІІ – е місце Антоненко Яна – Конкурсна робота з теми ” Інвестиційна діяльність у звітності про фінансові результати “, Національний технічний університет ” Харківський політехнічний інститут ” м. Харків – керівник Кузнєцова Світлана Олександрівна.

Дякуємо за участь у Фіналі ви усі найкращі та є фіналістами:
🔺 Лозоцька Катерина – Конкурсна робота з теми ” Застосування МСБО 16 “Основні засоби” в діяльності суб’єктів господарювання в Україні “, Національний університет біоресурсів і природокористування м. Київ – керівник Калюга Євгенія Василівна ;
🔺 Корнійчук Владислава – Конкурсна робота з теми ” Розвідка та оцінка запасів корисних копалин МСФЗ 6 “, Державний університет “Житомирська Політехніка” м. Житомир – керівник Чижевська Людмила Віталіївна;
🔺 Курмаз Карина – – Конкурсна робота на тему ” МСФЗ для малого та середнього бізнесу: впровадження в Україні “, Центральноукраїнський національний технічний університет ЦНТУ м. Кропивницький – керівник Смирнова Ірина Володимирівна.

Усі номінанти Конкурсу Фіналу отримали Сертифікат Учасника; ціни подарунки та призи від організаторів: річну підписку на журнал « Аудитор України»; Сертифікати на участь у навчанні програм з Dip IFRS ICFM UK; фірмові зонти, годинники та рюкзаки; Сертифікати на дистанційне навчання та участь у семінарах на вебінарах з МАСБА.
Переможці I го місця отримали Сертифікати на участь у іспитах програм ICFM UK, для отримання міжнародного диплому; запропонована співпраця та проходження практики у компаніях ; написання статей у профільних виданнях; членство та участь у професійних організаціях; а також друкована професійна продукція та солодощі.

Керівникам учасників – номінантів, членам Журі були вручені та передані подарунки від організаторів Конкурсу МАСБА – Міжнародна академія сертифікації бухгалтерів і аудиторів , ПАБУ, ICFM UK Ukraine & ICB.

Організатори та Партнери Конкурсу: МАСБА & ПАБУ & Агентство з МСФЗ & ICFM UK Ukraine & ICB.

Дякуємо усім учасникам , партнерам, групі підтримки, керівникам конкурсантів- номінантів , організаторам Конкурсу та Членам Жюрі : Олена Харламова, Ірина Назарбаєва, Алла Киян, Людмила Новіченко, Наталія Яблонська, Альона Хорікова.

Бажаємо всім подальших професійних висот та розвитку , застосування своїх знань на практиці! Чудове підведення підсумків року для молодих фахівців та входження в новий 2020 рік з новими успіхами!

Мета VІІ Конкурсу студентських науково-практичних робіт – активізація науково-пізнавальної роботи студентської молоді, залучення талановитих студентів до професійної спільноти, сприяння працевлаштуванню обдарованих випускників.
Для кого: студенти III-VI курсів ВНЗ України.

🔺Напрями науково-практичних досліджень:
☑ Практика впровадження МСФЗ в Україні: досвід і проблемні питання.
☑ МСФЗ-звітність: обліково-аналітичне та методичне забезпечення.
☑ МСФЗ для малого та середнього бізнесу: впровадження в Україні.
☑ Впровадження МСФЗ в державному корпоративному секторі економіки.
☑ Роль МСФЗ в розвитку ринку фінансових послуг.

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download micromax firmware
Download Premium WordPress Themes Free
lynda course free download