Листопад 2020

Лондон, Великобританія, Institute of Certified Bookkeepers, ICB & ICB Global. У Лондоні пройшов щорічний The Bookkeeper Summit & Luca Awards з 17-18 Листопада 2020, у режимі online, загалом у Саміту прийняли 1500 учасників з різних країн світу, від України 13 представників.

Відео привітання до учасників Саміту від партнерів ICB & ICFM & ICB Global, Опікунської ради ICFM UK Ukraine & ICB, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, Національного банку України та наших партнерів.

ICFM UK Ukraine & ICB
Дивовижний та неймовірний глобальний тиждень бухгалтерії у світі; щорічний Саміт вперше пройшов у режимі онлайн, але це зовсім не завадило усім учасникам спілкуватися на платформі Саміту, різноманітні сесії з експертами та фахівцями світу, breakout room, різні виставкові сесії з послугами партнерів , спілкування у відео – комнатах, чатах з усіма партнерами та друзями, особлива LUCA Awards 2020, традіційно підняли RaiseACup у всіх кутках світу.

Великою частиною успіху є бажання досягти успіху. Сенека.

🇺🇦 Україна Переможець Luca Awards 2020, номінація The Best Chief Accountant of the Year» Oleksandr Pryshedko – chief accountant Education Open of Human Development “ UKRAINE”.

Вітаємо усіх Переможців Luca Awards 2020, Лондон, бажаємо нових висот та досягнень у всьому.

Ви найкращі 🥇 🥂 🌍 ми пишаємося вами ❗️

Загальне табло переможців Luca Awards 2020.

Бажаємо новим номінантам та претендентам обов‘язково взяти нагороду Luca Awards 2021.

“Те, що ми робимо для себе, – вмирає разом з нами, те, що ми робимо для інших, – залишається навіки.” Американський реформатор Альберт Пайк.

До зустрічі у наступному року на Global Bookkeeping Week, The Bookkeepers Summit & Luca Awards, Raise ACup, London 2021.

🌎🇬🇧 Institute of Certified Bookkeepers Thank you all for your partnership and our relationship, we invite you to visit us in Ukraine 🇺🇦
Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine Helen Khorikova, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України Оксана Сахнацька, Національний банк України Богдан Лукасевич , Elena Nusinova, Nuriyya Novruzova Azərbaycanın Professional Maliyyə Menecerləri Assosiasiyası APFM, SOCAR , НАБУ, ПрАТ «Укргідроенерго», Університет “Україна” УУ University “Ukraine” UU , ICB Australia Matthew Addison, Institute of Certified NZ Bookkeepers , Training Link UK, ICB Ireland – Institute of Certified Bookkeepers, ACAP Moldova , Georgia Accountants union .

Більше у соцмережах Facebook ICFM UK Ukraine.

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧 Institute of Certified Bookkeepers and Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine .

Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download lava firmware
Download WordPress Themes Free
download udemy paid course for free