ВЕРЕСЕНЬ 2024

Азербайджан, Баку. Міжнародна спільнота збирається разом на VIII Євразійському форумі бухгалтерів та аудиторів. Офіційні заходи і зустрічі, які пройшли з 18 – 20 вересня 2024 року.
На міжнародному майданчику Форуму зібралися кращі світові експерти та професіонали з 20 країн світу, близько 1000 учасників.

Неймовірна подія, яка зібрала фінансистів, аудиторів, бухгалтерів, економістів та міжнародну бізнес-спільноту з країн Європи та Азії.

Форум пройшов на тему “Відповідальність і прозорість в зеленій економіці” і був присвячений “Року солідарності заради зеленого світу”.

Офіційне відкриття Форуму пройшло у національному Арт музею Азербайджану, де була організована насичена культурна програма, яка познайомила закордонних гостей з культурою та мистецтвом Азербайджану.

Вітання та виступи від президентки IFAC пані Асмаа Ресмукі; ICB Global & ICFM Global СЕО ICB UK пані Амі Коупленд, міністра фінансів Нахічеванської АР пана Хасана Ісмаїлова; голови APFM, ICB/ICFM UK in Azerbaijan Нурії Новрузової.

Привітання з дружніми зустрічами та спілкуванням з European Federation of Accountants for SMEs; Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA, UK) Ulgen Coskun ; офіційними делегатами з України ICFM UK Ukraine & ICB у складі: Олени Хорікової, Аріана Нусінова та Олени Нусінової; представниками із: президенткою AСАР Молдова Georgetta Covaliov-Rusu; ICFM & ICB UK in Kazakhstan CEO Тетяна Гиш, IAA Чорногорії Rade Scekic; з головою Наглядової ради APFM Azerbaijan Сулейманом Гасимовим та з іншими членами комітетів професійної організації APFM, ICB /ICFM UK in Azerbaijan; з професійними організаціями CAFR Румунії в особі Liliana Lonescu -Feleaga; представниками з Грузії Tata Beridze, GIFA, representative of ICFM & ICB UK in Georgia, NNLE Accountants Club Forum Georgia Gocha Kharchilava та Akaki Zhamutashvili, Founder and Member of the Board Georgian Society of Accountants, Auditors and Consultants (GSAAC); з учасниками професійних організацій Азербайджану, Казахстану, Узбекистану, Киргизстану та інших країн світу.

Video Speech of IFAC President Ms. Asmaa Resmouki at open VIII Eurasian Forum of Accountants and Auditors, Baku 2024.

Video Speech of ICB Global & ICFM Global, ICB UK CEO Ms. Ami Copeland at open VIII Eurasian Forum of Accountants and Auditors, Baku 2024.

2 й день. Робота в дискусійних панелях – сесіях 8 го Євразійського Форуму Бухгалтерів та Аудиторів, з привітанням до всіх учасників заходу і цікаві презентації спікерів, виступи від: заступника Міністра фінансів Азербайджанської Республіки Азера Байрамова; Міністра фінансів Нахчиванської Автономної Республіки Хасана Ісмаїлова; віце-президента Міжнародної спілки економістів, депутата Національної Асамблеї Азербайджанської Республіки, академіка Зіяда Самадзаде; президентки Міжнародної федерації
бухгалтерів (IFAC), Асмаа Ресмоукі, International Network ICB Global & ICFM Global organization, ICB UK CEO Ami Copeland, голови APFM Нурії Новрузової, SOCAR Елмара Гасімова, ректора Бакинської вищої нафтової школи, Ліліана Іонеску-Фелеага, віце-президента Палати фінансових аудиторів Румунії та інших поважних осіб і гостей.
З промовою виступили приватні установи Азербайджанської
республіки, а також керівники професійних установ країн Європи та Азії.

Video Speech presentation by ICB UK CEO Ami Copeland at the VIII Eurasian Forum of Accountants and Auditors, Baku 2024.

Від України з цікавою презентацію англійською мовою виступила Олена Нусінова з основною темою на сучасну актуальну тему:
«Керування гігантом: корпоративне управління, як серцебиття фінансів у міжнародних корпораціях».

Video Speech presentation by Olena Nusinova, MBA, ICFM, Member of the Board of Trustees of ICFM UK Ukraine & ICB at the VIII Eurasian Forum of Accountants and Auditors, Baku 2024

Video Speech presentation by Olena Nusinova, MBA, ICFM, Member of the Board of Trustees of ICFM UK Ukraine & ICB at the VIII Eurasian Forum of Accountants and Auditors, Baku 2024

Багато міжнародних представників підходили до пані Олени і казали, що це була неймовірна презентація, а також були зроблені цікаві пропозиції, про які ви дізнаєтесь пізніше.

Про спікера Олену Нусінову – MBA, ICFM, керівник відділу корпоративних прав компанії, член нафтогазової бізнес ради, бізнес-коучинг, радник з корпоративних та інвестиційних проектів у глобальних компаніях, багаторазова переможниця Luca Awards ICB Global & ICFM Global в Лондоні, учасник і спікер багатьох світових конференцій, самітів, бізнес-форумів, учасник телевізійних виступів з актуальних питань бізнесу, член опікунської ради ICFM UK Ukraine & ICB.

Ми пишаємось. Ми цінуємо і дякуємо пані Олені Нусіновой.
В Україні найкращим скарбом нашої держави, є людський капітал.

У заході взяли участь представники державних та приватних організацій, працівники міжнародних організацій, корпоративні та окремі члени АПФМ, загалом близько 600 експертів.
Учасники форуму особливо підкреслили важливість переходу на міжнародний аудит та міжнародні стандарти обліку у сфері підвищення прозорості та посилення фінансового контролю, з впровадженням комплексних заходів, які створили умови для вдосконалення фінансової системи в країнах на підставі міжнародних вимог з посиленням інтеграції економіки країн у світову аграрну систему з урахуванням економічних викликів нової епохи.

Учасники та спікери Форуму обмінялися думками на актуальні теми, пов’язані з зеленою економікою, сталим розвитком та застосуванням екології.

В рамках заходів відбулася зустріч ICB Global & ICFM Global , CEO ICB UK Амі Коупленд та Надзвичайного і Повноважного Посла Великої Британії та Північної Ірландії, який відвідав Азербайджан напередодні Форуму, та зустріч з Джоном Паттерсоном, співголовою Британської -Азербайджанської торгово-промислової палати Британської торгової палати Азербайджану, з організатором APFM ICB/ICFM UK in Azerbaijan та Бакинською вищою нафтовою школою.

Під час зустрічі були проведені обговорення ролі міжнародних кваліфікацій у професійному розвитку місцевих бухгалтерів, етики обліку та звітності в умовах зеленої економіки, було визнано доцільним провести церемонію вручення дипломів у посольстві для слухачів, які набрали найвищий рейтинг балів в іспитах з програм ICB/ICFM UK.

Закриття пройшло в дружній обстановці з networking в неймовірному місці Moon Crown, з сяючим оглядовим майданом на Каспійське море з величезним тортом і подарунками, з екскурсією для учасників історичних пам’яток країни.

Всі учасники країн виступили зі словами подяки до всіх учасників та делегатів, до організаторів і партнерів Форуму, та з запрошенням на майбутні нові спільні зустрічі з партнерством в інших країнах – учасниць.

Video Closing of the VIII Eurasian Forum of Accountants and Auditors, Baku 2024.

Організатори заходів висловлюють щиру вдячність усім учасникам за спільний внесок у роботу Форуму з прийняттям рішень на глобальні виклики в сучасному світі.

The ICFM UK in Ukraine & ICB щиро дякуємо всім учасникам Форуму, команді та всім партнерам APFM,ICB / ICFM UK in Azerbaijan за запрошення і увагу, за участь українських представників і подарунки, та бажаємо успіхів, розвитку, професійних нових досягнень і обрій, добробуту вашим країнам, втілення задумок і головне – Миру.

See you in events to London at the Summit & Luca Awards and meeting in Parliament UK, 10 – 14 November 2024 by ICB UK with International Network ICB Global & ICFM Global.
Welcome to London.

Welcome to Ukraine.

А ми запрошуємо міжнародну спільноту, яка підтвердила свою участь в Global Summit in Kyiv, який пройде у червні 2025 року в Україні, на тему «Енергетика, яка вимагає професійного ставлення, вливання фінансових ресурсів з ефективним управлінням в менеджменті із залученням нових інвестиційних проектів», і буде корисною в умовах обговорення викликів та можливостей глобального порядку денного щодо сталого розвитку, підзвітності, прозорості, визначення можливостей для обміну досвідом у цій сфері та подальшого покращення середовища прозорості.

🌐 Мета Саміту, є проведення професійних живих дискусій у сфері динамічного розвитку глобалізованої світової економіки, ефективного використання фінансових ресурсів, підвищення рівня відвідуваності та підзвітності в системі управління та соціально-економічного життя, аналізу існуючих проблем, уточнення діяльності відповідних інституційних механізмів з урахуванням міжнародного досвіду та отримання реальних результатів щодо освіти, впровадження реформ і стандартів та міжнародного співробітництва.

Організатор the Global Summit in Kyiv 2025 the Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine ICFM & ICB, за підтримки International Network ICB Global & ICFM Global , the Institute of Certified Bookkeepers UK та наших стратегічних партнерів за сприянням світових та українських організацій і відповідних міністерств.

Опікунська Рада ICFM UK in Ukraine & ICB 🇬🇧🇺🇦на чолі з головою Оргкомітету, Оленою Нусіновою (Olena Nusinova), розпочали бізнес процеси щодо залучення партнерів з підтримкою у підготовці до глобального Саміту в Україні.

Дякуємо нашим невгамовним членам Опікунської Ради ICFM UK in Ukraine & ICB 🇬🇧 🇺🇦
with International Network ICFM Global & ICB Global
та всім партнерам.

Ризик, це наш постійний рух життя.

Якщо ви вкладаєте в справу душу і серце, то ризик, на який ви йдете, буде вартий того.

Голова Оргкомітету Саміту Олена Нусінова, офіційно запросила міжнародне співтовариство на глобальний світовий захід до Києва.

Підготовка до Саміту в Україні вже розпочалася разом з нашими стратегічними партнерами, як в Україні так і за підтримки міжнародної спільноти.

Ласкаво просимо в Україну 🇺🇦

Постійний професійний розвиток – це ваші нові навички та наступний крок у кар’єрному зростанні.

Дякуємо всім нашим партнерам за спільний шлях і сучасне бачення змін для покращення якості умов в країнах.

Крок за кроком – до вершин успіху з новими можливостями.

We do our business where we are – together.

Join us ❗️Welcome to events with International Network ICB Global and ICFM Global which is present in 168 countries of the world. 5200 examination centers in the world. 273 000 students and members in the world🌍🇬🇧 the Institute of Certified Bookkeepers and Partners

Do it your way ❗️

Helen Khorikova ,
Member ICB International Council, Companion ICB Global, Coordinator and CEO ICFM UK in Ukraine & ICB
🇬🇧🇺🇦 The Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine team and Members of the Board of Trustees

Qualification Education UK Diploma CPD Certificate Finance Management Business Ukraine London Economic Financier Manager Освіта

ICB Global and its international Board of Directors manage the ICB & ICFM Institutes.

Organisations which accredit or recognise ICB Global or its constituent organisations include:
The Commonwealth of Nations
International Association for Accounting, Education & Research (IAAER);
The Office for Professional Body Anti-Money Laundering Supervisors (OPBAS), the ICB is designated as a registered supervisory body;
Australian Taxation Office (ATO);
New Zealand Inland Revenue Approved Advisor;
Official approval for the coat of arms from the Royal House of Heraldry;
Cooperation with The Royal United Services Institute (RUSI UK);
His Majesty’s Treasure (HMT – UK);
His Majesty’s Revenue & Customs (HMRC – UK);
Member of the Genesis Group Council in the UK Parliament on professional knowledge of the financial sector;
Member of the Committee on International Educational Standards for Accounting Education (IAESB);
Advisor to the All-Party Parliamentary Group for Small and Medium Business UK;
Official approval for the coat of arms from the Royal House of Heraldry;
Cooperation with The Royal United Services Institute (RUSI UK);
Accredited by the Commonwealth of Nations;
Has many other advisory powers and co-ordinator functions with recognition in the UK and in 54 Commonwealth countries;
Cooperation and partnership with government bodies in many countries of the world.

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global

The Institute of Certified Bookkeepers

ICB Global is registered in England under 05722167 as a not-for-profit (NFP) organisation.
Founding Royal Patron HRH Prince Michael of Kent GCVO CD KStJ
ICB Global has registered in excess of 273,000 students and members across 168 countries. It hosts the annual Bookkeepers Summit which takes place each year in London. It also holds the prestigious annual LUCA Awards which recognises excellence in bookkeeping, finance, software, accounting, strategy, HR, the best companies and employers, risk management, audit and internal audit.
Several ICFM Ukraine nominees have been awarded LUCAs, most of whom have travelled to London to be presented personally with this highest accolade by HRH Prince Michael.
ICB Global operates The Institute of Certified Bookkeepers (ICB) registered in England under 03274864 as a not-for-profit (NFP) organisation and The Institute of Certified Financial Managers (ICFM) registered in England under 05871159 as a not-for-profit (NFP) organisation.
The ICB syllabus is based on the Generally Accepted Accounting Principles (GAAP) within each country and the ICFM syllabus is based on the International Financial Reporting Standards (IFRS).

ICB Global & ICFM Global

🇬🇧🌍 ICB Global: ICB & ICFM has its representatives in 168 countries. 5200 examination centers in the world. 273 000 students and members in the world.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
udemy course download free
download lava firmware
Download WordPress Themes Free
udemy free download