Грудень 2021

Україна, Київ. Одеський національний економічний університет – ОНЕУ та ICFM & ICB Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine, 15 грудня 2021р. підписав Меморандум про Партнерство та акредитацію.

Ми запровадили спеціальні умови, та модель отримання випусникам бакалаврського рівня з одночасним отриманням Dip ICFM, згідно з узгодженими та порівняними програмами Університету та модулів програм кваліфікацій ICFM UK.

Разом ми робимо професію й спроможність розвитку бізнесу та економіки на краще❗

Здобуття знаннь та навиків світового рівня, спільна розробка для отримання сертифікаційного міжнародного навчання з отриманням квалифікацій Dip ICFM & ICB в рамках університетської освіти, що об’єднає потужності Університета ОНЕУ та офіційного Представника ICFM & ICB UK в Україні.

👩🏻‍🎓 🌐 🧑🏻‍🎓 Постійний рух та управління професійним якісним розвитком. Надання нових професійних можливостей та отримання міжнародної британської сертифікації ICFM & ICB, з метою задоволення суспільних, освітніх, економічних, професійних, соціальних, культурних, екологічних, наукових та інших інтересів здобувачів освіти, науково – педагогічного персоналу та інших осіб ОНЕУ, здійснення науково-дослідної та методичної підтримки та сприяння впровадженню передових розробок в галузях вищої освіти, сприяння у працевлаштуванні та бізнес – стажування, обмін досвідом та партнерство з міжнародними країнами – представниками ICFM UK у світі.

🌍 Можливість участі у світових Конференціях, Форумах, Конкурсах, Summit та LUCA Awards.

Окремі Програми сертифікації постійно мають розширення кваліфікацій, згідно до трендів сучасного бізнесу з урахуванням попиту у професіях.

Навчаєшся у ВУЗі за своєю спеціальністю та прагнеш одночасно отримати міжнародний британський сертифікат❓ тоді вам потрібно до ОНЕУ❗️

Й можливо, ти майбутній власник нагороди Кращий випускник року Awards 🏆 так, так – ми запровадимо особливу нагороду для студента – випускника ОНЕУ та підтримку.

Щиро дякуємо, за сприяння у новому Партнерстві й багаторічну співпрацю Руслані Кузіної професору кафедри бухгалтерського обліку та аудиту ОНЕУ
та ректору ОНЕУ Анатолію Ковальову – разом до нових висот, бо майбутнє країни за професією❗️Для розвитку та спроможності єкономіки нашої України 🇺🇦🌍

Бажаємо нам плідної та багаторічної співпраці.
Team ICFM & ICB UK Ukraine

Більше про Університет ОНЕУ http://oneu.edu.ua/

Постійний розвиток – ознака майстерності та цілеспрямованості.

Місце для підписання ми також обрали незвичайне, бо попереду всі різдвяни свята, які завжди несуть мрії, мету, добро та дива, а також глобальні зміни та яскраві враження 🎅🏼🎄🧑🏻‍🎄

🇬🇧 Нагадуємо, що у травні 2021 року, Institute of Certified Bookkeepers визнан найкращою Бухгалтерською організацією року, а телеканал ICB TV отримав нагороду за інновації в бухгалтерському обліку на 18-й щорічній премії PQ Awards в Лондоні . Інститут ICB вирвав цю гарячу нагороду з рук таких організацій, які отримали сертифікати століть тому серед яких: ICAEW, ICAS та ACCA, що стало унікальним моментом в 18 – річної історії PQ Awards.

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧Institute of Certified Bookkeepers

🇬🇧🌍 ICB Global: ICB & ICFM has its representatives in 168 countries. 5200 examination centers in the world. 271 000 students and members in the world.

Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
free download udemy paid course
download micromax firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course