Листопад 2020

Лондон, Великобританія, Institute of Certified Bookkeepers, ICB & ICB Global. У Лондоні пройшов щорічний The Bookkeeper Summit & Luca Awards з 17-18 Листопада 2020, у режимі online, загалом у Саміту прийняли 1500 учасників з різних країн світу, від України 13 представників.

Відео привітання до учасників Саміту від партнерів ICB & ICFM & ICB Global, Опікунської ради ICFM UK Ukraine & ICB, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, Національного банку України та наших партнерів.

ICFM UK Ukraine & ICB
Дивовижний та неймовірний глобальний тиждень бухгалтерії у світі; щорічний Саміт вперше пройшов у режимі онлайн, але це зовсім не завадило усім учасникам спілкуватися на платформі Саміту, різноманітні сесії з експертами та фахівцями світу, breakout room, різні виставкові сесії з послугами партнерів , спілкування у відео – комнатах, чатах з усіма партнерами та друзями, особлива LUCA Awards 2020, традіційно підняли RaiseACup у всіх кутках світу.

Великою частиною успіху є бажання досягти успіху. Сенека.

🇺🇦 Україна Переможець Luca Awards 2020, номінація The Best Chief Accountant of the Year» Oleksandr Pryshedko – chief accountant Education Open of Human Development “ UKRAINE”.

Вітаємо усіх Переможців Luca Awards 2020, Лондон, бажаємо нових висот та досягнень у всьому.

Ви найкращі 🥇 🥂 🌍 ми пишаємося вами ❗️

Загальне табло переможців Luca Awards 2020.

Бажаємо новим номінантам та претендентам обов‘язково взяти нагороду Luca Awards 2021.

“Те, що ми робимо для себе, – вмирає разом з нами, те, що ми робимо для інших, – залишається навіки.” Американський реформатор Альберт Пайк.

До зустрічі у наступному року на Global Bookkeeping Week, The Bookkeepers Summit & Luca Awards, Raise ACup, London 2021.

🌎🇬🇧 Institute of Certified Bookkeepers Thank you all for your partnership and our relationship, we invite you to visit us in Ukraine 🇺🇦
Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine Helen Khorikova, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України Оксана Сахнацька, Національний банк України Богдан Лукасевич , Elena Nusinova, Nuriyya Novruzova Azərbaycanın Professional Maliyyə Menecerləri Assosiasiyası APFM, SOCAR , НАБУ, ПрАТ «Укргідроенерго», Університет “Україна” УУ University “Ukraine” UU , ICB Australia Matthew Addison, Institute of Certified NZ Bookkeepers , Training Link UK, ICB Ireland – Institute of Certified Bookkeepers, ACAP Moldova , Georgia Accountants union .

Більше у соцмережах Facebook ICFM UK Ukraine.

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧 Institute of Certified Bookkeepers and Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine .

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
lynda course free download
download redmi firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy course