Листопад 2022

Великобританія, Лондон. The 13th Annual LUCA Awards . Магічна 13 – та церемонія нагородження Luca 2022 у Лондоні. Перша та єдина нагорода в Global Awards, в номінації “Achievement in Organisation Management”, і ми пишаємося тим, що її отримав представник від України – Переможець Олена Нусінова.

Наші щирі вітання Олені від нас всіх, вона, як ніхто заслуговує на престижну міжнародну номінацію “Oscar“ в фінансовому світі.

Щирі вітання і Переможцям від України 2021 року – «Ukrhydroenergo», які не змогли прийняти участь у нагородженні та прийому в листопаді минулого року із за COVID, та на прийомі у His Royal Highness Prince Michael of Kent GCVO, патрон ICB & ICFM, в палаці St. James’ Palace, в червні 2022 року із за війни в Україні.

Магічно в той вечір та ніч було все, особливо коли ти Україну представляєш на світовому глобальному майданчику.

Подарована прикраса тіара у вигляді лаврового вінця, від друзів Великобританії та Іспанії, і як пояснили , що це ознака, майбутнього Переможця нашої України у війні з агресором терористом #russiaterrorist , яка була зроблена особливо і з любов’ю, та в ній закладено все, а головне з вірою в Перемогу українського народу .

На передодні подарований символ Перемоги від друзів та партнерів з Азербайджану.

А коли після звернення Президента ICB Global & ICFM Global Mr. Garry Carter , що на Awards присутні Helen Khorikova та представники України, в залі встають 300 VIP гостей, та аплодують стоячи де кілька хвилин …, і в величезній залі, відчувається скільки любові, тепла, підтримки, турботи та шани йде на адресу до України … і по обличчю йдуть сльози вдячності до неймовірної глобальної світової мережі, справжній родині ICB Global & ICFM Global .

“ Мить, яку ти знову розумієш, що не дарма важкий професійний та людський шлях ти пройшов.
Що так, були дужє величезні втрати на життєвому шляху, але ти не один, в тебе є улюблена справа, надійні і справжні друзі та партнери, які завжди підтримують тебе у всі часи … що як би не було , ти повинен пройти і витримати і це, ти повинен жити.

 

Коли тобі знову і знову, пропонують тимчасово покинути Україну, для того щоб бути в безпеці, та знову чують моє тверде НІ , щиро дякую – Я вірю в ЗСУ та в силу українського духу.

 

Коли тобі кажуть , що ти приклад та надихаєш інших, для перемоги в важких ситуацій і в їхньому житті …

 

Правильно чи ні … але я точно знаю, що багато з того , чим займаюся та роблю, це завжди йде з відчуттям того, що в моєму серці , і це – любов до України, до рідних і близьких, до друзів та партнерів і людей , та шаленої любові до того, чим я займаюся в житті , і впевнена, що це недаремно , особливо в важкий час для нашої України .

 

Нами українцями пишаються та підтримують Україну на всіх напрямках з гаслами Слава Україні зі словами та діями: Ми з вами поруч і разом – Україна Переможє.

 

Моя неймовірна вдячність всій великий родині ICB Global & ICFM Global , моя любов та вдячність всій команді Institute of Certified Bookkeepers , всім світовим друзям та партнерам, всім тим людям, які підтримують нашу Україну.

 

Особлива подяка учасникам представникам від України, які знайшли можливість бути присутніми на подіях ICB Global.

 

Окрема подяка всім нашим близьким людям, які завжди поруч з нами навіть на відстані, наша любов і вдячність до партнерів та кандидатів програм ICFM UK & ICB, і до колективу ICFM UK Ukraine & ICB.

 

Дякуємо за вашу підтримку, за те , що обираєте програми ICFM & ICB , за вашу довіру до Інституту .

 

Низький уклін нашому мужньому і сміливому ЗСУ .

 

Ласкаво просимо до України.
До зустрічі в Переможному 2023 році “.

 

З шаною, любов’ю та вдячністю,
Helen Khorikova, team ICFM UK Ukraine & ICB .

 

Welcome to ICB Global and ICFM Global.

 

Welcome to London , UK 2023.

 

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧 Institute of Certified Bookkeepers

 

🇬🇧🌍 ICB Global: ICB & ICFM has its representatives in 168 countries. 5200 examination centers in the world. 269 000 students and members in the world.

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
free online course
download redmi firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course