Листопад 2022

Великобританія, Лондон. Палата Лордів. Бізнес-сніданок у Парламенту, The House of Lords для представників ICFM & ICB, за запрошенням і за участю Mr. Lord Randall of Uxbridge, President ICB & ICFM Global Mr. Garry Carter, Julius Tafura Finance & Operations ICB Board та представниками ICFM Global та ICFM UK Ukraine.

Слава Україні – голосно в Raide Room , прозвучало з боку містера Лорда Рендалла , на адресу до України.
Він наголосив та запевнів, що Великобританія поруч з Україною, і робить все для того , щоб Україна Перемогла агресора, в цій жорстокій війні з #russiaterrorist.
Коли він розповідав, про свій візіт в Польщу, дє він зустрівся з українцями, які змушені були покинути свої зруйновані домівки, та вони рятували по-перше і своїх домашніх улюбленців котів та песиків … в нього на очах тримали сльози ….
Ми вам хочємо сказати , неймовірні та сміливі Українці – МИ неймовірна нація, попри весь важкий тягар, втрати і біль – ми завжди залишаємося людяними.
Ми надихаємо інших людей в світі, нами пишаються і нас підтримують на всіх рівнях.
Ми Переможємо , з нами надійні друзі та партнери.

Україна – Ми з вами, і це не тільки слова, це їх дії в підтримці та допомозі для України на всіх напрямках.

 

Украіна Переможє.

 

Слава Україні, Слава ЗСУ ❗️

 

Слава Великобританії та 53 країнам Співдружності.

 

Слава нашим друзям та партнерам з Азербайджану, які з нами завжди поруч, і в цей день сміливий азербайджанський народ відмічав свою Перемогу та повернення частини своїх земель.

 

Ми дякуємо Mr. Lord Randall, який поспілкувався з представниками від України, наша величезна вдячність
Garry Carter та June Carter , Ami Copeland, всій команді Institute of Certified Bookkeepers UK.

 

Окрема подяка Alina Siatkovskaia , Partner Engagement Executive ICB , і всім друзям , членам та партнерам ICB Global & ICFM Global, за ваше відношення та підтримку, за любов і турботу, за тепло і за всі ваші дії, які ви робите для Украіни на всіх рівнях та напрямках.

 

Знову і знову , ми Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine ICFM & ICB вдячні, та пишаємося тим, що ми є частиною великої міжнародної родини ICB Global & ICFM Global.

 

Смачний англійський завтрак в Парламенті Великобританії, з запашним неймовірним ароматом англійського чаю , але головне, це тепла зустріч в колі друзів, яка запам’ятається для всіх надовго.

 

В цей осінній приїзд до Лондону, були сльози вдячності, щодо підтримки для України на всіх заходах та зустрічах, які організував для нас ICB , але в нас є повна впевненість , що в 2023 році , якщо ми знову заплачимо , то це вжє будуть сльози радощів Перемоги нашої України .

 

Ласкаво просимо до України.

 

З повагою та вдячністю, з великою любов‘ю в серці
Helen Khorikova , партнери та команда ICFM UK Ukraine & ICB.

 

Welcome to ICB Global and ICFM Global 🇬🇧🌎

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧Institute of Certified Bookkeepers

🇬🇧🌍 ICB Global: ICB & ICFM has its representatives in 168 countries. 5200 examination centers in the world. 271 000 students and members in the world.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free
download huawei firmware
Download WordPress Themes
udemy paid course free download