Жовтень 2019

Азербайджан. Баку. Запрошуємо ICFM UK Ukraine & ICB & APFM/ ICFM Azerbaijan, Baku, October 10 -12, 2019. Пройде VI й Євразійський Форум бухгалтерів та аудиторів, в якому візьмуть участь впливові організації Європи та Азії. Традиції та гостинність продовжуються ! Формуємо делегацію та запрошуємо прийняти участь представників від України. Початок історії 1 го Форуму йде з 2007 р., представники ICFM UK Ukraine багаторазово приймали участь у заходах наших партнерів у Азербайджані. Це завжди приємні спогади та враження, гостинність та культура, традиції, звичаї та кухня, краса та природа Азербайджану – дійсно вражає. А скільки друзів та партнерів ви зможете там знайти . Не пропустить ! Слідкуйте за анонсом Форуму: які країни – учасники, спікери, спеціальні гості, заходи, та які ще приємні сюрпризи та враження вас чекають від організаторів заходу!

в середине лого

Ми раді вітати Вас від імені Організаційного комітету Євразійського форуму бухгалтерів та аудиторів та запрошуємо вас на VI Євразійський форум бухгалтерів та аудиторів 2019, який відбудеться 10-12 жовтня 2019 року в м. Баку, Азербайджан.
Форум відбудеться за підтримки організаційної Спілки економістів Азербайджану, Аудиторської палати Азербайджану та Асоціації професійних фінансових менеджерів Азербайджану.

Організатор: Асоціація професійних фінансових менеджерів Азербайджанської Республіки
Співорганізатори: Аудиторська палата Азербайджанської Республіки та Спілка економістів Азербайджанської Республіки

Тема форуму – «Облік та аудит: сучасні зміни»

Основна мета форуму – проведення професійних дискусій у сфері динамічного розвитку глобалізованої світової економіки, ефективного використання фінансових ресурсів, підвищення прозорості та підзвітності в системі управління та в соціально-економічному житті загалом, аналіз існуючих проблеми, уточнення діяльності відповідних інституційних механізмів з урахуванням міжнародного досвіду та отримання реальних результатів щодо просвітництва та міжнародного співробітництва.

Конференція об’єднає експертів та професіоналів у галузі інвестиційних проектів, менеджменту, фінансової звітності та аудиту, внутрішнього контролю, правових та судових аспектів, керівників бізнесу, а також представників професійних органів, регуляторів з країн СНД, Європи та Азії.

Ваша участь у цьому Форумі буде високо оцінена та сприятиме розвитку міжнародної співпраці, вдосконаленню системи фінансового, бухгалтерського обліку та аудиту.

Реєстрація української делегації 067 657 30 73, 044 251 18 07 Наталiя Яблонська

Рекомендуємо вам взяти участь, Ваш ICFM UK Ukraine з любов’ю!
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course
download huawei firmware
Download WordPress Themes Free
free online course