Вересень – Жовтень 2023

Україна, Закарпаття. ICFM UK Ukraine & ICB за участю стратегічного партнера НКЦПФР України та ПрАТ Укргідроенерго провели спільний захід.

Вперше в Україні британська сертифікація для бухгалтерів-практиків з подальшим отриманням рівня Certificate ICB UK.
Передові спеціалісти, за підтримки сучасного керівництва, які дивляться у майбутнє України – завжди в перших рядах на всіх напрямках.
А ви знали про те, що на іспитах ICB & ICFM UK присутні спостерігачі з боку НКЦПФР ❓
І наше правило на іспитах: ми не тренуємо вашу пам‘ять, ми оцінюємо ваші знання❗️

Хочемо зазначити, що керівництво компанії Укргідроенерго підтримує корпоративний командний дух та професійність колективу, розвиваючи професіоналізм своїх співробітників.

Дякуємо керівництву і колективу компанії Укргідроенерго за вашу довіру і за нашу спільну плідну співпрацю і надалі, заради потужного імиджу України на міжнародному рівні із залученням інвестиційних проектів в галузь енергетичного сектору країни.

З повагою,
команда Інституту та Члени Опікунської ради ICFM UK Ukraine & ICB.

Прес – служба компанії
ПрАТ Укргідроенерго: Вперше за час повномасштабного вторгнення росії в Україну, бухгалтери, економісти, фінансисти Укргідроенерго взяли участь у семінарі-тренінгу на тему «Планування. Облікова політика. Фінансовий та бухгалтерський облік. Вимоги МСФЗ в умовах війни».

Семінар-тренінг було організовано за участю ІCFM UK Ukraine & ICB (Лондон, Великобританія), що є давнім і надійним партнером Укргідроенерго.

В ході роботи було розглянуто нові вимоги МСФЗ та МСБО, особливості знецінення активів в умовах війни, технології планування та бюджетного управління в умовах воєнного стану, актуальні тенденції в сфері фінансового ризик менеджменту.

Оскільки Укргідроенерго є амбасадором серед державних компаній у реалізації програми гендерної рівності та розширення можливостей жінок, на семінарі-тренінгу було висвітлено питання щодо гендерної рівності у сфері економіки та акцентовано увагу на важливості дотримання принципу недискримінації в управлінській діяльності Товариства.

Семінар-тренінг було організовано за участю ІCFM UK Ukraine & ICB (Лондон, Великобританія), що є давнім і надійним партнером Укргідроенерго. Глобальна мережа ІCFM UK Ukraine & ICB є компанією з надання фахової компетентності та можливостей з досягнення професійного кар’єрного успіху на міжнародному рівні, є акредитованим Регіональним партнером Інституту Сертифікованих Фінансових Менеджерів (ICFM Institute of Certified Financial Managers), головний офіс якого знаходиться в Лондоні, Великобританія.

В ході роботи семінару-тренінгу були розглянуті нові вимоги МСФЗ та МСБО, особливості знецінення активів в умовах війни, технології планування та бюджетного управління в умовах воєнного стану,актуальні тенденції в сфері фінансового ризик менеджменту.

Оскільки Укргідроенерго є амбасадором серед державних компаній у реалізації програми гендерної рівності та розширення можливостей жінок, на семінарі-тренінгу було висвітлено питання щодо гендерної рівності у сфері економіки та акцентовано увагу на важливості дотримання принципу недискримінації в управлінській діяльності Товариства.

Також були залучені спеціалісти з Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, сертифіковані ICFM & ICB UK, які є висококваліфікованими експертами і практиками в Україні, у Східній та Західній Європі, які безпосередньо беруть участь в обговореннях пропозицій щодо впровадження фінансового та бухгалтерського обліку, фінансового менеджменту, IAS & IFRS, аудиту, податкового обліку та змін з питань щодо управління підприємств.

Бухгалтери Укргідроенерго, які приймали участь у семінарі-тренінгу мали можливість першими в Україні скласти іспит британської Програми сертифікації для бухгалтерів, з подальшим отриманням сертифікату англійського зразку ICB Великобританії (Certification ICB Level “Accountant – practitioner”).

🔺Докладніше на сайті компанії ПрАТ Укргідроенерго https://uhe.gov.ua/

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧Institute of Certified Bookkeepers

🇬🇧🌍 ICB Global: ICB & ICFM has its representatives in 168 countries. 5200 examination centers in the world. 271 000 students and members in the world.

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download samsung firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course