May 2019

ICFM UK Ukraine & ICB & BCP вітаємо Переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської Олімпіади та висловлюємо подяку організатору Національному технічному Університету «Харківського політехнічного Інституту» за партнерство та співпрацю! Бажаємо успіхів і процвітання! Підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської Олімпіади з дисципліни «Управлінський облік», серед студентів закладів вищої освіти III – IV рівнів акредитації. ICFM UK Ukraine виступив партнером та підтримав талановиту молодь ІІ етапу Всеукраїнської студентської Олімпіади. Вже другий рік поспіль на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» 15 – 17 травня 2019 р. було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із навчальної дисципліни «Управлінський облік» серед студентів ЗВО України ІІІ – ІV рівнів акредитації. Адміністрацією НТУ «ХПІ» висловила подяку за надану партнерську та організаційну підтримку у проведенні ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік»: Інституту Сертифікованих Фінансових Менеджерів ICFM Великої Британії в Україні ICFM UK & ICB Global та компанії Вusiness Center Рrofessional Яблонській Наталії – координатору міжнародних освітніх програм, провідному фахівцю з організації і проведення ділових подій, PR менеджеру ICFM та «Бізнес центр Професіонал».
Вітаємо переможців та бажаємо максимальної реалізації їх творчого потенціалу в ім’я процвітання нашої рідної України!
Висловлюємо подяку за надану інформацію та фоторепортаж Національному технічному університету «Харківського політехнічного Інституту» дякуємо за партнерство та співпрацю! Бажаємо успіхів та процвітання!

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «УПРАВЛІНСЬКИЙ ОБЛІК» СЕРЕД СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ III–IV РІВНІВ АКРЕДИТАЦІЇ
Вже другий рік поспіль на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» 15-17 травня 2019 р. було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із навчальної дисципліни «Управлінський облік» серед студентів ЗВО України ІІІ-ІV рівнів акредитації.
Оргкомітетом було надіслано листи – запрошення з інформацією про умови проведення олімпіади до 102 ЗВО України та отримано згоду (анкети учасників) від 147 осіб із 51 ЗВО України від представників з різних регіонів України.
Захід, присвячений підбиттю підсумку Олімпіади відкрив голова Організаційного комітету Олімпіади, проректор з науково-педагогічної роботи НТУ «ХПІ» доктор технічних наук, професор Руслан Павлович Мигущенко та директор навчально-наукового інституту економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу НТУ «ХПІ» доктор економічних наук, професор Олександр Володимирович Манойленко.
ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Управлінський облік» відбувся у два тури.
Перший тур олімпіади (тестові завдання) був спрямований на визначення рівня знань конкурсантів з теорії управлінського обліку. З цією метою було запропоновано опрацювати 60 тестових завдань з відповідних тем управлінського обліку. Другий тур (ситуаційні завдання) був пов’язаний з розв’язком завдань, що передбачали перевірку засвоєння студентами алгоритму вирішення типових завдань з управлінського обліку. Цей тур передбачав перевірку вміння того, як продемонструвати свої знання з управлінського обліку в найкращому вигляді за відведений час.
– Оцінювало учасників Журі, до складу якого увійшли експерти з обліку з провідних закладів вищої освіти України: ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного аграрного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Житомирського державного технологічного університету, Сумського державного університету, Запорізького національного університету, Чернігівського національного технологічного університету, Національного університету харчових технологій, Донецького національного університету імені Василя Стуса, ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Національної металургійної академії України, Національного університету харчових технологій, ДВНЗ «Університет банківської справи», Львівського торговельно-економічного університету, Національної академії статистики, обліку та аудиту.
– Партнером олімпіади виступив Інститут сертифікованих фінансових менеджерів України THE INSTITUTE OF CERTIFIED FINANCIAL MANAGERS (ICFM), яким було надано в якості призів: грошові винагороди, сертифікати на участь у іспиті «Управлінський облік та прийняття рішень» для отримання міжнародного диплому Dip ICFM UK, цінні подарунки від партнеру ICFM Україна.
Переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Управлінський облік» серед закладів вищої освіти України стали такі здобувачі другого (магістерського) рівня освіти:

  • ✅Сеник Катерина Сергіївна – диплом І ступеня, Державний вищий навчальний заклад «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», отримала грошову винагорода та сертифікат на участь у іспиті «Управлінський облік та прийняття рішень» для отримання міжнародного диплому Dip ICFM UK від Інститут сертифікованих фінансових менеджерів України (ICFM Україна)
    ✅ Лисенко Емілія Юріївна – диплом ІІ ступеня, Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця отримала грошову винагорода та сертифікат на участь у іспиті «Управлінський облік та прийняття рішень» для отримання міжнародного диплому Dip ICFM UK від Інститут сертифікованих фінансових менеджерів України (ICFM Україна)
    ✅ Булавко Іван Михайлович – диплом ІІ ступеня, Житомирський державний технологічний університет
    ✅ Потоцька Олена Андріївна – диплом ІІ ступеня, Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”
    ✅ Ніколов Олександр Павлович – диплом ІІІ ступеня, Одеський національний економічний університет
    ✅ Білодон Діана Дмитрівна – диплом ІІІ ступеня, Національний університет біоресурсів і природокористування України
    Переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Управлінський облік» серед закладів вищої освіти України стали такі здобувачі першого (бакалаврського) рівня освіти:
    ✅ Ілюшик Наталія Іванівна – диплом І ступеня, Луцький національний технічний університет отримала грошову винагорода та сертифікат на участь у іспиті «Управлінський облік та прийняття рішень» для отримання міжнародного диплому DipICFM UK від Інститут сертифікованих фінансових менеджерів України (ICFM Україна)
    ✅ Місюра Олександр Юрійович – диплом ІІ ступеня, Херсонаський національний технічниій університет
    ✅ Дутчак Яна Сергіївна – диплом ІІ ступеня, Миколаївський національний аграрний університет отримала грошову винагорода та сертифікат на участь у іспиті «Управлінський облік та прийняття рішень» для отримання міжнародного диплому DipICFM UK від Інститут сертифікованих фінансових менеджерів України (ICFM Україна)
    ✅ Макогон Поліна Володимирівна – диплом ІІ ступеня, Харківський навчально-науковий інститут ДВНЗ “Університет банківської справи”
    ✅ Вертійко Артем Андрійович – диплом ІІ ступеня, Чернігівський національний технологічний університет
    ✅ Качанова Наталія Сергіївна – диплом ІІІ ступеня, Одеський національний політехнічний інститут
    ✅ Горбатюк Анастасія Михайлівна – диплом ІІІ ступеня, Хмельницький національний університет
    ✅ Гуменюк Дарія Олегівна – диплом ІІІ ступеня, Національна академія статистики, обліку та аудиту отримала грошову винагорода та цінний подарунок від Інститут сертифікованих фінансових менеджерів України (ICFM Україна)
    ✅ Бас Дар’я Петрівна – диплом ІІІ ступеня, Таврійський державний агротехнологічний університет
    ✅ Пашинов Віталій Олександрович – диплом ІІІ ступеня, Одеська державна академія будівництва та архітектури
    ✅ Криса Дмитро Юрійович – диплом ІІІ ступеня, Київський національний торговельно-економічний університет

Вітаємо переможців та бажаємо максимальної реалізації їх творчого потенціалу в ім’я процвітання нашої рідної України! Бажаємо успіхів та процвітання!

Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download
download xiomi firmware
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course