Новини

Листопад 2022

Великобританія. ICB Global & ICFM Global. Лондон вважається фінансовою столицею світу та колискою міжнародного бухгалтерського обліку.

Червень – Липень 2022

Великобританія, Лондон, прийом у Сент-Джеймс Палацу, St. James’ Palace. “ Мої думки з українським народом та Україною”, з такими словами у своїй промові His Royal Highness Prince Michael of Kent GCVO, Patron of ICB Global and ICFM Global, звернувся до VIP гостей учасників прийому, який був присвячений 25-річчю ICB та 15-річчю ICFM.

Червень – Липень 2022

Великобританія, Лондон. Відбулася зустріч представників ICFM & ICB з The Royal United Services Institute, RUSI UK, з директором Центру з фінансових злочинів і служби безпеки Томом Кітінгом. Професійна презентація та цікава дискусія між учасниками, багато пропозицій з обох сторін, які були сприйняти та почути.
Хочемо сказати лише одне: Велика Британія, є лідером у геополітичному світі та фінансовому секторі, і завжди стоїть на захисті демократичних цінностей, боротьба з відмиванням грошей та фінансовими злочинами знаходиться під надійним контролем. Ніхто не уникне відповідальності.
Сполучене Королівство Великобританії , контролює фінансові потоки, і зокрема фінансову допомогу та іншу підтримку, яку вона зараз надає для України – і це потрібно знати.