Новини

Листопад 2021

Великобританія, Лондон. 01 – 10 листопада 2021. Переможці LUCA Awards 2021, The Londoner. Зустріч у Carlton Club. Глобальний світовой тиждень та The Bookkeepers Summit. Світова Акція Raise ACup, приурочена до Міжнародного дня бухгалтера. 7 представників від України були нагороджені Інститутом Сертифікованих бухгалтерів, ICB Великобританія. Ми пишаємося українськими представниками на світовій арені, та їхніми досягненнями.

Жовтень 2021

Азербайджан, Нахічевань, Автономна республіка Азербайджану з 14 по 18 жовтня 2021 року, пройшов VII Євразійський Форум бухгалтерів та аудиторів, организатор Асоціація Професійних Фінансових Менеджерів APFM ICFM / ICB UK Азербайджану, при сприянні та за участю Міністерства фінансів Нахічеванської Автономної Республіки. Офіційні та генеральні партнери Форуму в Азербайджані: SOCAR, Audit Chamber of Azerbaijan, Azerbaijan Airlines, Міністерство фінансів та Кабінет Міністрів Нахічеванської Автономної Республіки, за підтримки Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва.

Жовтень – Листопад 2021

Великобританія, Лондон, щорічна премія LUCA Awards ICB. 25 -та річниця та церемонія вручення нагород LUCA, пройде у м.Лондон в The Londoner, Leicester Square, London, 01 листопада 2021 року.