Жовтень 2021

Азербайджан, Нахічевань, Автономна республіка Азербайджану з 14 по 18 жовтня 2021 року, пройшов VII Євразійський Форум бухгалтерів та аудиторів, организатор Асоціація Професійних Фінансових Менеджерів APFM ICFM / ICB UK Азербайджану, при сприянні та за участю Міністерства фінансів Нахічеванської Автономної Республіки.

Офіційні та генеральні партнери Форуму в Азербайджані: SOCAR, Audit Chamber of Azerbaijan, Azerbaijan Airlines, Міністерство фінансів та Кабінет Міністрів Нахічеванської Автономної Республіки, за підтримки Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва. 

Офіційний партнер ICFM UK Ukraine & ICB Global .
Форум відбувся за участю представників впливових європейських та світових організацій, представників з азіатських країн.
Від України було представлено 8 офіційних делегатів.

Учасники Форуму перед відкриттям роботи Конференції, поклали квіти перед пам’ятником загальнонаціонального лідера Азербайджану Гейдара Алієва в Нахічевань та висловили свою повагу.
Пізніше учасники форуму відвідали музей Гейдара Алієва. Експонаціі, що відображають життя та діяльність лідера Гейдара Алієва в фонді музею, викликали великий інтерес у гостей заходу.
Гімн Азербайджану вперше зіграли на форумі, де взяли участь професійні фахівці та представники делегати країн і місцевих організацій.

Виступом про відкриття та привітання учасників Форума, відкрив Міністр фінансів Нахічеванської Автономної Республіки Рафаель Алієв та повідомив, що в автономній республіці проводяться важливі заходи в сфері аудиту, менеджменту, запровадження МСФЗ та бухгалтерського обліку. Заходи щодо вдосконалення фінансової, бюджетної, податкової, бухгалтерської та аудиторської діяльності здійснюють державні організації, юридичні та фізичні особи.

Відзначено, що сьогодні проводяться навчальні курси, семінари, конференції та інші необхідні заходи щодо впровадження фінансової звітності, міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та правил документації. Центр фінансової освіти при Міністерстві фінансів Нахічеванської Автономної Республіки працює в цілях підвищення професійної підготовки працівників в сфері фінансово-бухгалтерського обліку в автономній Республіці.

Віце-президент Міжнародного союзу економістів, член Консультативної ради Асоціації професійних фінансових менеджерів Азербайджану, депутат НС, академік Зіяд Самадзаде в своєму виступі заявив, що статистика останніх 20 років підтверджує динамічний розвиток у всіх сферах економіки в Нахічевані. За оцінками, автономна республіка отримала цю перевагу в умовах блокади, в той час, коли 20 відсотків країни перебували під окупацією. Зрозуміло, все це було досягнуто завдяки успіху політичної спадщини лідера Гейдара Алієва.
Зіяд Самадзаде, підкреслив, що організація сприятиме розвитку міжнародного співробітництва між країнами, щодо поліпшення фінансової, облікової та аудиторської системи, заявив, що основна мета – підвищення прозорості світової економіки, ефективності використання фінансових ресурсів, в системі управління та в соціально-економічному житті , ведення професійної дискусії, аналіз актуальних проблем, визначення напрямків діяльності відповідних інституційних механізмів з урахуванням міжнародного досвіду, впровадження міжнародних стандартів у цій галузі, просвіта та досягнення реального міжнародного співробітництва.

Роль державного регулювання в удосконаленні бухгалтерського обліку, бухгалтерів та аудиторів відповідно до принципів діяльності Форуму, світовой досвід про питання прозорості у фінансовій звітності, сучасні завдання: податковий та фінансовий облік, в національні стандарти податкової та фінансової звітності, міжнародні стандарти бухгалтерського обліку, були в презентаціях всіх спикерів, які охопили інші теми.

Потім в готелі «Дуздаг» для учасників форуму був організований Гала-вечір.
Учасники Форуму звернулися до пана Президента Ільхама Алієва.
З офісу Лондону Президент ICFM & ICB Global Mr. Garry Carter, звернувся з привітанням до представників делегатів країн, учасників Форуму, в його промові було відмічено вагомий внесок Ассоціаціі ICFM & ICB UK Азербайджану в суспільну роботу міжнародної мережі Інституту ICFM & ICB Global.

🔺 Відео ролик. Промова Президента ICFM & ICB Global, Mr. Garry Carter

На Гала – прийомі Олена Хорікова вручила нагороди LUCA Awards з Лондону, найкращим 2 представникам Азербайджану: Зіяду Самадзада, Голові Спілки економістів, віце-президенту Міжнародної Спілки економістів, члена Консультативної ради.

Асоціації професійних фінансових менеджерів Азербайджану (APFM, ICFM & ICB), члену Міллі Меджлісу, академіку та Вахіду Наврузову Голові Аудиторської палати Азербайджанської Республіки.

Відзнакою та нагородою було вручення для Міністерства Фінансів Автономної республіки Нахічевань, та подарунки для організаторів та партнерів Форуму.

Олена Хорікова була відзначена нагородою «Почесний гість».
Асоціація АРFM ICFM & ICB UK Azerbaijan, відмітила та нагородила найкращих тьютеров, студентів, Учбових центрів та партнерів своєї організації.

Всім українським делегатам та іншим представникам, також були вручени подарунки.


🔺 Відео ролик вручення Luca
🔺 Відео ролик інтерв’ю для СМІ

Учасники Форуму були в Дуздагском фізіотерапевтичному центрі в рамках візиту, а також взяли участь в «бджільницькоі продукції-ярмарку продажів меду» при ДГП «Нахічеванкала» Хатин, Відкрите небо, Музею історичної архітектури «Нахічивангала», «Асхабов-Кахф Зіяратгах», яскраві враження залишилися у всіх учасників на історичний, культурний та туристичний потенціал автономної республіки, й на Комплекс пам’яток релігії, плато Батабат та база відпочинку Агбулаг.

🇺🇦 Виступи та презентації українських спікерів були лаконічні та цікаві для всіх Учасників Форуму, про досвід успішності впровадження сучасних світових вимог в області МСФЗ, Інвестиційних проектах, Фінасового капіталу ринка , приклад успішного ТОП підприємства в Україні, про Міжнародну освіту та вплив світової мережі ICFM & ICB Global яка діє в 168 країнах світу.

Спикери та виступ чотирьох представників від України:

1. Oksana Sakhnatska, Chef Operational Officer of National Commission on Securities and Stock Market of Ukraine, Speaker of the Conference, theme: Promising ways of development of the capital market in Ukraine.
Оксана Сахнацька Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України.

🔺 Презентація

2. Svitlana Khrapova, Deputy Director General of economy & finance PJSC Ukrhydroenergo, Speaker of the Conference, theme: The experience of successful development of the TOP of the Ukrainian enterprise PJSC Ukrhydroenergo “Perspective development projects”.
Світлана Храпова ПрАТ «Укргідроенерго».

🔺 Презентація

3. Olena Nusinova chief of the corporate rights division in Smart-Holding Company, Speaker of the Conference, theme: Three steps on the own way to investment attractiveness.
Олена Нусінова, компанія Смарт Холдинг

🔺Презентація

4. Helen Khorikova , Coordinator ICFM & ICB UK, Member of the Board of Derectors of ICFM & ICB Global United Kingdom, Director and founder ICFM UK Ukraine, CEO BCP, Moderator 2 Forum panels, Speaker of the Conference, theme : The path to Success is a modern international education. Professional career development. The future belongs to the profession. Business and investment globalization process.
Олена Хорікова , Координатор ICFM & ICB Global.

🔺Презентація

В рамках заходу Форуму , був підписан Меморандум про співпрацю між між Institute of Certified Financial Managers UK Ukraine and Financial Training Center under the Ministry of Finance of the Nakhchivan an Autonomous Republic, Nakhchivan, 17 October 2021

🔺 Меморандум

🔺 Відео ролик

Також підписани Меморандуми з іншими країнами, зокрема: Турції, Молдови, Грузії, Казахстан.
Вітаємо всіх наших партнерів з новою співпрацею, для розвитку професії та нових спільних проектів для бізнесу .

Організатор Форуму Асоціація Професійних Фінансових Менеджерів APFM/ ICFM & ICB UK Азербайджану 🇦🇿🇬🇧

Офіційні та генеральні партнери Азербайджану : SOCAR, Audit Chamber of Azerbaijan, Azerbaijan Airlines, Міністерство фінансів та Кабінет Міністрів Нахічеванської Автономної Республіки , за підтримки Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва.

Офіційні партнери Форуму:
The Institute of Certified Financial Managers in Ukraine 🇺🇦🇬🇧
The Institute of Certified Bookkeepers 🇬🇧🌍

Офіційні партнери Форуму: The Institute of Certified Financial Managers in Ukraine 🇺🇦🇬🇧 The Institute of Certified Bookkeepers 🇬🇧🌍
Ми щиро Дякуємо, від всіх учасників – делегатів країн, за високий міжнародний організаційний рівень проведення Форуму та приурочених до нього заходів, за Ваш прийом та гостинність, за турботу та Вашу увагу, щодо кожного учасника Форуму. Особлива подяка керівництву Міністерства Фінансів Автономної республіки Нахчивань, SOCAR, команді АPFM/ ICFM & ICB UK Azerbaijan та всім партнерам Форуму, всім тим, хто був причетний та сприяв , щодо проведення участі делегатів – країн у заходах VII Євразійського Форуму бухгалтерів та аудиторів🌍

♥️ KEEP CALM and HIRE a ICB & ICFM & All partners ICB Global 🌎🇬🇧Institute of Certified Bookkeepers

🇬🇧🌍 ICB Global: ICB & ICFM has its representatives in 168 countries. 5200 examination centers in the world. 271 000 students and members in the world.

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
udemy course download free
download huawei firmware
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free