Міжнародна освіта для професіоналів!

Ми цінуємо ваш час, враховуємо індивідуальність кожного клієнта, надаємо високу якість наших послуг, сучасність та надійність у партнерстві!

Освіта – це розвиток і рух!

Можливості розвитку зростання вашої професійної кар’єри та підвищення конкурентоспроможності на ринку.
Професійні знання та компетентність.
Міжнародна британська сертифікація – це реальність вже сьогодення!

JOIN ICB GLOBAL & ICFM GLOBAL

Conquer and hold your height and continuous development, your success, opportunities and professional level with the international VIP community of ICB Global & ICFM Global.

Opportunities and the world always belong to the brave.

УСПІХ – ЦЕ ПОСТІЙНЕ САМОВДОСКОНАЛЕННЯ НАД СВОЇМИ ДОСЯГНЕННЯМИ

Спробуйте свої можливості, та досягайте своїх професійних амбіцій і успіху на світовому майданчику – це того варто!

Нам довіряють та співпрацюють найкращі міжнародні відомі в світі компанії.

Прагніть до успіху та досягайте своєї мети з міжнародною VIP спільнотою ICFM Global & ICB Global.

Повна програма ICFM

відповідає 5 – 9 Національної системи кваліфікації Великобританії. Міжнародний диплом – це реально вже сьогодні❗️ Програми та Dip ICFM UK & ICB

Annual LUCA AWARDS. LONDON. UK ICFM/ICB GLOBAL

Щорічна нагорода LUCA – це незабутня можливість здобути міжнародне визнання за ваші досягнення.
Престижні нагороди LUCA Awards в Лондоні, є “ Oscar” у фінансовому світі.

The Bookkeepers Summit ICB

СПІВРОБІТНИЦТВО ТА ПАРТНЕРСТВО З НАМИ

Професійний постійний зріст та нові надбання, можливості і успіхи з міжнародною VIP спільнотою ICFM Global & ICB Global
Ми пропонуємо Вам співпрацю по підвищенню кваліфікації фахівців, відповідно до сучасних вимог, для ефективного розвитку Вашої професійної кар’єри, імиджу та підвищення конкурентоспроможності на ринку.

NOMINATIONS LUCA AWARDS

Сайт працює в тестовому режимі. Перехід на архівну версію: www.icfm.org.ua

Новини

Всі новини

Березень 2024

Великобританія, Лондон. The Institute of Institute of Certified Bookkeepers, як
організація, акредитована Співдружністю, ICB пишається тим, що підтримує основні цінності Співдружності – розвиток, демократію та мир.
Westminster Abbey, відвідування команди головного офісу в Лондоні ICB, із чудового богослужіння до Дня Співдружності у Вестмінстерському абатстві, на якому були присутні Ami Copeland, Peter Stewart, Alina Siatkovskia, Julius Tafura and Kirsty St John.

Березень 2024

Великобританія, Лондон. International Women’s Day із заходом від the Institute of Certified Bookkeepers, ICB спільно з ICB Global & ICFM Global.

Лютий – Грудень 2024

Глобальні заходи року від International Network ICFM Global & ICB Global. Step by step на фінансовому шляху з ICB & ICFM, які присутні в 168 країнах світу. Нові знання – нова сходинка в професійному рівні для тих, хто прагне бути в топ- авангарді своєї професії.

Дізнатися більше

Відповіді на питання

Всі відповіді

Як і де можна пройти навчання ICFM & ICB United Kingdom?

Ви можете звернутися в акредитовані Навчальні центри в Україні

Детальніше

Якою мовою проводять навчання, яке забезпечення?

Програми розроблені провідними фахівцями Великобританії і Європи, відповідають найвищим міжнародним нормам, із застосуванням методу європейської освіти та міжнародного стандарту освіти Міжнародної федерації бухгалтерів (IFAC), відповідають високим стандартам і вимогам бізнесу не тільки сьогоднішнього, але й завтрашнього дня. Переведені та адаптовані професіоналами в галузі фінансів, IFRS, IAS, МСА, внутрішнього і зовнішнього аудиту, бухгалтерського та управлінського обліку, менеджменту; кожен модуль програми 72 години. Навчання і консультації проходять на Rus і Ukr мовах із застосуванням мультимедійної техніки, методичними матеріалами: презентації, посібники та практичні кейси (завдання /рішення), типові завдання до іспитів, додаткова література, CD; обіди, кава – брейки, канцтоварами, «Портфелем для учасника».

Детальніше

Я повинен здавати відразу всі іспити з присвоєння кваліфікації ICFM або можу пройти навчання і здати іспит тільки на один цікавий для мене модуль?

Так, можливо здати тільки один іспит з усієї лінійки. Але щоб отримати кваліфікацію, треба здати всі іспити, заявлені в програмі кваліфікаційних іспитів.

Який формат і умови складання кваліфікаційних іспитів ICFM?

Іспити проходять в аудиторіях за участю незалежних спостерігачів, формат closed – book, час проведення іспиту 4 години.
Іспити PIA – час проведення іспиту 2 години; CPIA час проведення іспиту 3 години. Екзаменаційні завдання на Rus, Ukr/Eng*

Детальніше

Скільки потрібно набрати балів для успішної здачі іспиту ICFM?

Формат іспиту кожного модуля складається: письмове рішення 20 тестів (40 балов) і трьох практичних завдань (60 балів). Прохідний бал – 65. «Професійний Внутрішній Аудитор», PIA – письмове рішення 50 тестів (100 балів). Прохідний бал – 64. «Сертифікований Професійний Внутрішній Аудитор», CPIA – письмове рішення 35 тестів (70 баллов) і трьох практичних завдань (30 балів). Прохідний бал – 70. Детальніше

Який документ видається після успішного складання іспиту ICFM & ICB?

За підсумками успішного складання іспиту видається Диплом міжнародного зразка Dip ICFM Великобританія (англійською мовою).

Детальніше

За підсумками успішного складання іспиту, кандидати отримують Certificate міжнародного статусу ICB Великобританія (англійською мовою).
Детальніше

Які вимоги пред’являються до претендентів на отримання диплома ICFM?

Вимоги до претендентів і кандидатів Положення про сертифікацію ICFM Детальніше

Чи можлива повторна здача іспиту на отримання диплома ICFM?

Претендент на отримання диплома ICFM має право перездати іспит повторно. Про повторне складання іспиту уточнюйте у представників ІСФМ.

Що я отримую в результаті навчання і отримання диплома?

Детальніше
Після навчання Ви придбаєте: спеціальні знання в галузі управління фінансами та менеджменту; вміння і навички побудови комплексної та ефективної системи управління у відповідності зі стратегією і завданнями Вашої компанії/підприємства; застосування практичних аспектів управління фінансовими потоками, постановки бюджетного управління і управлінського обліку, стратегічного менеджменту та управління персоналом, фінансової звітності та оподаткування, правових аспектів; застосування МСФЗ, внутрішнього аудиту, комплексу практичних інструментів розробки і оптимізації систем управлінського обліку, фінансового планування та бюджетування, управління оборотним капіталом, управління персоналом та менеджменту; навички виявлення і аналізу ризиків в процесі прийняття інвестиційних, фінансових та управлінських рішень; отримаєте комплекс застосування практичних інструментів для своєї роботи; отримаєте універсальні шаблони для впровадження; підвищите свою особисту ефективність керівника і побудуєте ефективно працюючу службу/департамент вашої компанії/підприємства; систематизуєте наявні знання і придбаєте навички; зрозумієте місце ризик-менеджменту в системі управління; зможете виявляти і аналізувати ризики в процесі прийняття інвестиційних та управлінських рішень; зможете управляти ризиками в процесі прийняття рішень та реалізації бізнес-процесів

Які привілеї та можливості з ICFM & ICB?

Отримання професійних міжнародних сертифікатів і дипломів – один з кращих способів підвищити свій рівень знань і навичок, відкриває власникові шлях до успішного розвитку кар’єри, можливість продемонструвати роботодавцю свою компетентність; рекомендацію і допомогу в працевлаштуванні; Міжнародний диплом – це реально вже сьогодні!

Детальніше

Дізнатися більше

Наші партнери