Новини

Жовтень 2019

Азербайджан. Баку. Запрошуємо ICFM UK Ukraine & ICB & APFM/ ICFM  Azerbaijan, Baku, October 10 -12, 2019. Пройде VI й Євразійський Форум бухгалтерів та аудиторів, в якому візьмуть участь впливові організації Європи та Азії. Традиції та гостинність продовжуються ! Формуємо делегацію та запрошуємо прийняти участь представників від України. Початок  історії 1 го Форуму йде з 2007 р., представники ICFM UK Ukraine  багаторазово приймали участь у заходах наших партнерів у Азербайджані. Це завжди приємні спогади та враження, гостинність та культура, традиції, звичаї та кухня, краса та природа Азербайджану – дійсно вражає. А скільки друзів та партнерів ви зможете там знайти . Не пропустить ! Слідкуйте за анонсом Форуму: які країни – учасники, спікери, спеціальні гості, заходи, та які ще приємні сюрпризи та враження вас чекають від організаторів заходу!

Вересень – Жовтень 2019

ICFM UK Ukraine Office Kyiv, 04 October 2019 Strategic focus- group ICFM запрошуємо учасників на V засідання Стратегічної фокус – групи з Юрієм Наврузовим з теми: «Чарівна Формула Керівника». А Ви знаєте, що означає сила керівника?
Для кого? Керівникам, проектним менеджерам, фінансистам та юристам … Призначається!

12 – 16 липня 2019

Ukraine Kyiv 12 July ICFM UK Ukraine & ICB & UBE & Balance and partners: Day of the accountant and auditor in Ukraine: the start of height! Дійсно свято на висоті: неймовірна та масштабна подія: вітання та листи для бухгалтерів, аудиторів та фінансистів, від державних органів України: Премьер міністра України, Міністерства Фінансів України, ОСНАД – привітала Людмила Гапоненко, Национальна Комісія з цінних паперів та фондового ринку України – Оксана Сахнацька, від організаторів свята групи компанії Баланс – привітав Аполон Позов, від партнерів заходу вітали ICFM UK Ukraine & ICB & ICB Global – Олена Хорiкова та Юрiй Наврузов, UBE та Uteka – Світлана Позова та Iрина Хрущ, Спілка автоматизаторів бізнесу – Вадим Мазур, від Аудиторської Палати України – Дмитро Сушко, MGI PSP Audit, TAX Linx.