Новини

Травень 2019

ICFM UK Ukraine & ICB & BCP вітаємо  Переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської Олімпіади та висловлюємо подяку організатору Національному технічному Університету «Харківського політехнічного Інституту» за партнерство та співпрацю! Бажаємо успіхів і процвітання! Підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської Олімпіади з дисципліни «Управлінський облік», серед студентів закладів вищої освіти III – IV рівнів акредитації. ICFM UK Ukraine виступив партнером та підтримав талановиту молодь ІІ етапу Всеукраїнської студентської Олімпіади. Вже другий рік поспіль на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» 15 – 17 травня 2019 р. було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із навчальної дисципліни «Управлінський облік» серед студентів ЗВО України ІІІ – ІV рівнів акредитації.  Адміністрацією НТУ «ХПІ» висловила подяку за надану партнерську та організаційну підтримку у проведенні ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік»: Інституту Сертифікованих Фінансових Менеджерів ICFM Великої Британії в Україні ICFM UK & ICB Global та компанії Вusiness Center Рrofessional  Яблонській Наталії – координатору міжнародних освітніх програм, провідному фахівцю з організації і проведення ділових подій, PR менеджеру  ICFM та  «Бізнес центр Професіонал». 
Вітаємо переможців та бажаємо максимальної реалізації їх творчого потенціалу в ім’я процвітання нашої рідної України! 
Висловлюємо подяку за надану інформацію та фоторепортаж Національному технічному університету «Харківського політехнічного Інституту» дякуємо за партнерство та співпрацю! Бажаємо успіхів та процвітання!

Травень 2019

ICFM UK Ukraine Office Kyiv, 24 May 2019 запрошуємо учасників на III засідання Стратегічної фокус – групи з Юрієм Наврузовим: Мистецтво Менеджменту, як магія піщаної анімації. «Найактуальніші питання менеджменту. Управлінські навички для НЕ менеджерів». Для кого? НЕ менеджерам: фінансистам, юристам, логістам, маркетологам … Призначається!

24 травня 2019

Травень 2019

ICFM UK Ukraine підтримав пропозицію виступити співорганізатором Національного технічного університету «Харьківського політихничного інституту», що до проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік», яка пройде з 15 – 17 травня 2019 р., для 120 студентів IV – V курсів 40 закладів вищої освіти України. Мета олімпіади – підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої праці, формування кадрового потенціалу для підприємницької діяльності. Ми й надалі продовжуємо підтримувати молодь нашої країни! Приєднуйтесь до Олімпіади НТУХПІ! Зробимо це разом!