Новини

Квітень 2019

ICFM UK Ukraine Ми присвячуємо цей відеоролик з великою вдячністю та гордістю, за успіх і професійність – усім нашим партнерам, студентам та членам ICFM & ICB Global. Ми вами пишаємося та цінуємо наші багаторічні відносини. Вдячні усім за співпрацю, партнерство та довіру до нас!

Квітень 2019

ICFM UK Ukraine, Office Kyiv 05 April 2019,  успішно пройшла II сесія стратегічної фокус – групи 2019: Управління – “яке не лопне!”.  Теорія і типологія зоопарку: “Lady at her Best!”.  Формування ідеї та управління. Start up з Оленою Вудхауз & Юрієм Наврузовим. Хочете собі ефективну команду з високим рівнем продуктивності? Будьте хорошими доглядачами зоопарку: доглядайте за своїми тваринами і не плутайте їжу для них! Пам’ятайте: леви віддають перевагу м’ясу, а мавпи – бананам, а не навпаки.

Квітень 2019

Березень 2019

ICFM UK Ukraine NEW Programs qualification MFM ICFM UK “Finance for non – financial managers”. Представляємо нову кваліфікацію програми “Фінанси для нефінансових менеджерів”. Зберігайте спокій, беріть фінанси – під управління і контроль! Програма MFM, представлена ​​для Власників бізнесу і Підприємців, Директорів з розвитку та Комерційних директорів.

Березень 2019, Україна, м. Київ