Новини

16 липня 2019

Ukraine, 16 July 2019, ICFM UK Ukraine & ICB & BCP and all partners ICB Global Congratulations Day account & auditory Ukraine. Happiness & Development & Success and peace! Щирі вітання усім колегам та партнерам! Зі святом Дня бухгалтера та аудитора України! Мира, щастя, достатку та процвітання, затишку та підтримки родини, примноження статків та фінансового задоволення ! Ви найкращі у своїй професії!
Щиро Ваш ICFM UK Ukraine & ICB & Business Center Professional and all partners ICFM UK Ukraine

Червень – Липень 2019

Цього року святкуємо День бухгалтера та аудитора на ВИСОТІ!
Любі бухгалтери та аудитори України!
Запрошуємо Вас стати учасниками грандіозного заходу до Дня бухгалтера та аудитора – СВЯТА на ВИСОТІ. Це зустріч всіх, хто небайдужий до професії бухгалтера та аудитора, щоб разом відсвяткувати професійне свято і відзначити кращих в професії!
«День Бухгалтера на висоті» – це поєднання урочистого вечору, музики, вечірки та естетичної насолоди.
Свято відбудеться 12 липня у Києві 2019 р., на висоті пташиного польоту – на 17 поверсі з неймовірною терасою IQ-центру, звідки відкривається захоплююча панорама міста.

Травень 2019

ICFM UK Ukraine, Office Kyiv 24 Мау 2019, успішно пройшла III сесія стратегічної фокус – групи 2019 з Юрієм Наврузовим: Мистецтво Менеджменту, як магія піщаної анімації. «Найактуальніші питання менеджменту. Управлінські навички для НЕ менеджерів». Учасниками сесії, були розглянуті питання: Сесія 3. Мистецтво Менеджменту, як магія піщаної анімації.